"Maxim" par pasaules seksīgāko sievieti atzīst aktrisi Lindseju Lohanu (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīriešu žurnāls "Maxim" nule publicējis pasaules skaistāko un seksīgāko sieviešu topu 100.

Topa pirmajā vietā vairākus gadus pēc kārtas bija aktrise, seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" zvaigzne Eva Longorija, taču šogad viņu nomainījusi skandalozā aktrise un dziedātāja Lindseja Lohana.

Pasaules otrā seksīgākā sieviete, kā uzskata "Maxim" lasītāji, ir filmu "Grēku pilsēta" un "Fantastiskais četrinieks" zvaigzne Džesika Alba, kura dažādos seksīgāko sieviešu topos šogad minēta jau vairākkārt.

Savukārt pasaules trešās seksīgākās sievietes titulu ieguvusi aktrise Skārleta Johansone. Arī bez viņas klātbūtnes pirmajā desmitniekā pēdējo gadu laikā nav izticis neviens sevi cienošs vīriešu žurnālu tops.

Seksīgāko sieviešu topa pirmajā desmitniekā iekļuvusi arī dziedātāja Kristīna Agilera un aktrises Džesika Bīla un Eva Mendesa, bet Longorija, kura līdz šim tika uzskatīta par visseksīgāko, šogad topā iekļuvusi tikai devītajā vietā.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu