Krimuldā sašautā vīrieša veselības stāvoklis joprojām smags

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krimuldā 23.jūnijā sašautajam vīrietim ir cerības izdzīvot, taču drošas pārliecības par to ārstiem nav, informēja Rīgas 1.slimnīcas Ķirurģijas klīnikas vadītājs Māris Mihelsons.

Pēc mediķa teiktā, vīrieša veselības stāvoklis ir smags un ārsti cīnās par viņa dzīvību. Šāviena dēļ nodarīti bojājumi vīrieša sirdij, pleiras dobumam, kuņģim, kā arī citiem vēdera dobuma orgāniem, kuri ir sašūti, taču pastāv gan infekcijas, gan atkārtotas asiņošanas draudi.

Mediķis pieļāva, ka uz vīrieti šauts ar medību bisi ar tā saucamajiem renkuļiem.

Tika sašauta arī vīrieša māsa, uz kuru šāvējs bija tēmējis ieroci, taču viņa cietusi mazāk, jo brālis pirms šāviena aizstājies viņai priekšā, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas rajona slimnīcas Siguldā ķirurģijas nodaļas vadītājs Dainis Kalns.

Viņš stāstīja, ka sievietei iešauts sēžas muskulī. Pašlaik sieviete var staigāt, taču viņai nepieciešama psiholoģiskā palīdzība, jo sieviete pārdzīvojusi smagu šoku.

LETA jau ziņoja, ka 23.jūnijā kāds vīrietis pie privātmājas Krimuldā pēc strīda sašāva sievieti un vīrieti, bet pēc tam nošāvās, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Siguldas neatliekamās medicīniskās palīdzības stacijā.

Cietušie tika sašauti ar medību bisi un ar šautiem ievainojumiem sākotnēji nogādāti Siguldas slimnīcā.

Policija pieļauj, ka strīds, iespējams, radies alkoholisko dzērienu iedarbības dēļ. Pēc abu cietušo sašaušanas šāvējs iegājis mājā, aizdedzinājis to un izdarījis pašnāvību, iepriekš informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Policija uzsākusi kriminālprocesu un noskaidro, vai šāvējam bijusi ieroča glabāšanas atļauja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu