Fen šui veselība mājai (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iņ un jan enerģijas atrodas pastāvīgā mijiedarbībā. Tās savstarpēji cīnās, taču netiecas viena otru iznīcināt. Iņ ir tumsa, zeme, sievišķais, aukstais. Jan ir gaisma, debesis, vīrišķais, karstais. Iekārtojot savu māju vai biroju, centieties saglabāt šo spēku līdzsvaru.

Vēja zvārgulīši

Vēja zvārgulīšiem ir ļoti dažādas funkcijas. Tie atvaira neveiksmes un piesaista labvēlīgu enerģiju. Ja vēlaties novērst neveiksmes, ko izraisa nelabvēlīgi priekšmeti, piekariet metāla vēja zvārgulīšus ar pieciem stienīšiem. Savas popularitātes vairošanai dzīvojamās istabas dienvidrietumos varat pakārt kristāla vai keramikas zvārgulīšus ar diviem vai deviņiem stienīšiem.

Indes bultas

Priekšmetus, kas raida naidīgu enerģiju, fen šui mācībā sauc par «indes bultām». Pārliecinieties, vai pret jūsu mājas parādes durvīm nevēršas kāda «indes bulta», piemēram, taisns ceļš, liels koks, telefona stabs, ēkas stūris, augsta siena, trīsstūrveida jumts u.tml. Lai atvairītu negatīvo enerģiju, virs parādes durvīm piestipriniet vēja zvārgulīšus ar pieciem stienīšiem.

Ūdenstilpe aizsardzībai pret «indes bultām»

Lai aizsargātu mājas parādes durvis pret "indes bultu" slikto enerģiju, novietojiet to tuvumā ūdeni. Ierīkojiet ūdenstilpi ārdurvju kreisajā pusē (skatoties no iekšpuses uz āru) un ielaidiet tajā zivis. Uzstādiet arī ūdens filtru, lai pastāvīgi plūstu tīrs ūdens un nestu labvēlīgo jan enerģiju.

Peldbaseins pie mājas

Liela ūdenskrātuve izstaro spēcīgu iņ enerģiju, tāpēc, ierīkojot baseinu, jārūpējas, lai tas nenomāc māju. Ja liels baseins atrodas tuvu namam, tas var pārmērīgi samazināt jan enerģiju. Baseina lielumam jābūt proporcionālam mājai, un tam jāiekļaujas ainavā. Peldbaseinu varat ierīkot austrumu un dienvidaustrumu pusē.

Asi priekšmeti raida «indes bultas»

Šķēres, nazis, skrūvgriezis, urbis, kura asais gals pavērsts pret jums, sūta naidīgas enerģijas. Ja pavērsīsit kādu asu priekšmetu pret savu draugu, jūsu vidū radīsies nesaskaņas. Smailus priekšmetus nevajadzētu arī dāvināt, jo tie saņēmējam rada sliktu fen šui. Ja saņemat dāvanā, piemēram, nazi vai korķuviļķi, iedodiet dāvinātājam monētu, lai likvidētu negatīvās enerģijas.

Veiciniet enerģijas ieplūšanu mājā

Atklāta plānojuma telpas ir gaišākas un plašākas, un tajās var ieplūst labvēlīgās enerģijas. Pret dzīvojamās istabas durvīm vajadzētu būt sienai, nevis logiem, lai enerģija uzreiz neizplūstu ārā. Arī mēbeles izvietojiet tā, lai radītu vijīgu enerģijas plūsmu.

Atbrīvojieties no liekiem krāmiem

Ja, ejot pa savu māju vai dzīvokli, jūtaties kā šķēršļu pārvarēšanas laikā, tas var liecināt par nopietnām problēmām jūsu dzīvē. Sakārtojiet savu māju, atbrīvojieties no liekiem krāmiem, un redzēsit, ka mazāk šķēršļu jāpārvar arī dzīvē.

Dzīvojamās istabas novietojums

Plānojot māju, atcerieties, ka dzīvojamai istabai vajadzētu atrasties tās centrā. Tad ģimenē valdīs mīlestība un sapratne. Savukārt virtuve, kas atrodas mājas centrā, nelabvēlīgi ietekmē ģimenes labklājību.

Logi jūsu māja

Logiem jābūt augstiem, jo cilvēkam ir jāredz debesis, lai viņš nezaudētu saikni ar dabu. Saskaņā ar fen šui vislabvēlīgākie ir logi, kas atveras pilnībā un uz āru. Šādi logi neierobežo telpā ieplūstošo enerģiju.

Ziedi jūsu mājai

Dzīvojamā istabā novietoti svaigi ziedi rada labvēlīgu jan enerģiju. Taču, tiklīdz ziedi sāk vīst, tie jāizmet, jo miruši ziedi rada spēcīgu negatīvo iņ enerģiju. Šā paša iemesla dēļ nevajadzētu izmantot kaltētus ziedus. Veidojiet kompozīcijas no dzīviem vai mākslīgiem ziediem, jo tie simbolizē dzīvības enerģiju jan.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu