Mūžībā aizgājusi LU SZF profesore Inta Brikše

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sestdien, 1.novembrī, mūžībā aizgājusi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes profesore Inta Brikše, TVNET uzzināja LU.

Profesori pēdējā laikā piemeklējušas veselības problēmas, tomēr sīkāku informāciju Universitāte pagaidām nesniedz. Patlaban vēl nav zināma informācija par atvadīšanos no Brikšes.

Brikše dzimusi 1956.gada 26.augustā Aucē, no 1992. līdz 1993. gadam bijusi Latvijas Universitātes (LU) žurnālistikas katedras docente, kļuvusi par LU komunikācijas un žurnālistikas katedras vadītāju.

Kopš 2000.gada Brikše bija LU profesore komunikācijas teorijās un no 2000. līdz 2009. gadam bijusi Sociālo zinātņu fakultātes dekāne, līdz šim strādājusi par pasniedzēju. Brikše SZF dekānes amatā vēlreiz tika ievēlēta 2013. gada aprīlī.

2007. gada 16. novembrī Brikšei piešķirts Atzinības krusts par izcilu Tēvijas mīlestību un par sevišķiem nopelniem valsts, sabiedriskajā, kultūras, zinātnes un izglītības darbā.

Rudens sākumā Brikše sāka vadīt darba grupu mediju politikas pamatnostādņu izstrādei.

Atvadīšanās no Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) dekānes Intas Brikšes notiks ceturtdien, 6.novembrī, no plkst.10 līdz 12. Kā liecina LU mājaslapā publicētā informācija, izvadīšana notiks LU Lielajā aulā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu