Opra Vinfrija atzīta par labāk pelnošo sievieti izklaides biznesā, Madonna - otrajā vietā (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kā liecina ASV ekonomikas izdevuma "Forbes" dati, populārā amerikāņu televīzijas sarunu šova vadītāja Opra Vinfrija ir labāk pelnošā sieviete izklaides biznesā.

Saskaņā ar žurnāla informāciju laikā no 2008.gada līdz 2009.gada jūnijam raidījuma "The Oprah Winfrey Show" vadītāja nopelnījusi 275 miljonus ASV dolāru (134 miljonus latu). Savukārt Madonna savas pasaules koncertturnejas "Sticky & Sweet" laikā nopelnījusi uz pusi mazāk - 110 miljonus dolāru (53,7 miljonus latu). Trešā pelnošākā izklaides biznesa pārstāve ir kanādiešu dziedātāja Selīna Diona - viņa gada laikā nopelnījusi 100 miljonus ASV dolāru (48,8 miljonus latu).

Ceturtā labāk pelnošā sieviete šovbiznesā ir R&B dziedātāja Bejonsa Noulza, kas gada laikā izdevusi albumu un piedalījusies divās filmās, kopumā nopelnot 87 miljonus ASV dolāru (42,5 miljonus latu). Labāk apmaksāto izklaides industrijas pārstāvju piecnieku noslēdz amerikāņu rakstniece, "Krēslas" sērijas romānu autore Stefānija Meiere, kas gada laikā kļuvusi par 50 miljoniem ASV dolāru (24,4 miljoniem latu) bagātāka.

Andželina Džolija, ko žurnāls "Forbes" aprīlī atzina par ietekmīgāko slavenību, neskatoties uz savu ietekmīgumu, nopelnījusi ievērojami mazāk par Opru Vinfriju, kas tiek uzskatīta par otro ietekmīgāko slavenību, - gada laikā Holivudas aktrise nopelnījusi "nieka" 27 miljonus ASV dolāru (13,2 miljonus latu), ierindojoties pelnošāko izklaides industrijas sieviešu saraksta 10.vietā.

Saskaņā ar izdevuma datiem kopumā 15 labāk pelnošās izklaides biznesa sievietes laika posmā no 2008.gada jūnija līdz 2009.gada jūnijam nopelnījušas 920 miljonus ASV dolāru (449 miljonus latu).

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu