Sāls aizsargā arī pret ļaunu aci (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sāls kristāli ir visspēcīgākie kosmiskās enerģijas vadītāji uz Zemes. Sāls atjauno mūsu zudušos spēkus, sadziedē caurumus astrālajā ķermenī. Ne velti mūsu senči, dodoties tālā ceļā, kā aizsargu ņēma līdz sāli. "Netīrās" vietās to meta pār plecu, lai ļaunie spēki cilvēkam nevarētu kaitēt.

Ļauni cilvēki un īpaši tie, kuri uzņēmušies lāsta vai burvestības grēku, sāli necieš. Sāli izmantoja arī maģiskos rituālos - baltie kristāli atgrieza laimi, noņēma cilvēkam uzlikto ļauno lāstu. Kā gan ar sāls palīdzību iespējams aizsargāties mums šodien?

Sālstrauciņš uz galda

Mūsu senči ievēroja, ka visvieglāk cilvēku noskaust brīdī, kad tas aizņemts sarunā un nepievērš uzmanību notiekošajam. Tad arī skauģis uzliek lāstu, novēršot uzmanību ar glaimojošu sarunu. Lai izvairītos no tādas nelaimes, atvērtā sālstrauciņā jātur uz galda sāls. Tā "dzēš" negatīvo enerģiju, noņem noskaudumu, un ļauna vēlējumi caur pazemes pasauli atgriežas pie tā, kas tos sūtījis.

Sāls uz pannas

Lai noteiktu, vai mājā ir ļauns gars, un nekavējoties to izdzītu pār slieksni, starp pulksten 11 un 12 dienā paņemiet parastu tīru metāla pannu (teflona vai emaljas sabojāsies), uzlieciet to uz lielas uguns un plānā kārtā ieberiet tajā sāli. Sāli nepieciešams karsēt no vienas līdz trīs stundām. Ja mājā ir enerģētiskie netīrumi - uz sāls parādās tumši plankumi. Ņemot vērā to, cik ātri nelabais panikā pamet māju, tie kļūst gaišāki. Papildus iesakām izstaigāt ar karstu pannu visas istabas, lai attīrītu to enerģētiku. Pilsētas apstākļos visieteicamāk "tīrīšanu ar sāli" veikt reizi nedēļā. Ja mājai uzlikts lāsts un saimniekiem draud nāves briesmas, atkārtojiet rituālu ar pannu vairākkārt: sāls brīdinās, ka lāsts patiešām uzlikts, ar sprakšķiem un skaļiem "šāvieniem".

Pret bezmiegu

Sāls arī ir spēcīgs dziednieks - ārstē no sliktiem sapņiem un bezmiega. Ja esat dzimis Vēža, Skorpiona, Zivju, Dvīņu, Svaru, Ūdensvīra zvaigznājā, izšķīdiniet ūdenī trīs šķipsniņas sāls, radušos šķidrumu uz nakti nolieciet uz grīdas galvgalī un kājgalī. Auna, Vērša, Lauvas, Jaunavas, Strēlnieka vai Mežāža zīmē dzimušajiem vienkārši jānovieto galvgalī un kājgalī (uz grīdas) divi trauciņi ar sausu sāli. No rīta sāls vai sālsūdens jāizlej tualetē. Šo procedūru atkārtojiet trīs naktis pēc kārtas, un jūsu miegs kļūs stiprs un dziļš.

Ēdienu sālot

Ko gan nozīmē sāls tiešā nozīmē - virtuvē? Sālot ēdienu, īpaši zupas un mērces, centieties runāt un domāt tikai par labo - atcerieties, ka jūsu vēlmes ierakstās ēdiena aurā. Ļauni vārdi ietekmē barības sagremošanu. Vislabāk, ja saimniece, sālot ēdienu, skaita Tēvreizi. Tas palīdz saglabāt veselību, ķermeņa un gara spēkus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu