Kāju TOP 10 (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais britu žurnāls "The Nuts" veicis lasītāju aptauju, kurā piedalījās aptuveni 2000 respondentu. Aptaujas rezultātā tika noskaidrotas skaistāko un neglītāko pasaules šovbiznesa kāju īpašnieces.

Skaistāko kāju reitinga pirmajā vietā lasītāji ierindojuši modeli un aktrisi Kelliju Brūku, kura pavisam nesen tika atzīta par arī Holivudas skaistāko krūšu īpašnieci. Tātad aktrises figūras ideālās formas nepārstāj apburt skatītājus. Kā nu ne, ja pat zinātnieki Brūkas auguma proporcijas atzinuši par perfektām. Ak, jā. 2005. gadā vīriešu žurnāls "FHM" pasludināja viņu par seksīgāko sievieti pasaulē.

Taču, kas attiecas uz jauno aptauju, tad bez Kellijas Brūkas skaistāko kājiņu reitinga pir-majā desmitniekā iekļuva arī modele Keita Mosa, dziedātāja Bejonsa Noulsa, aktrise Kamerona Diaza, 20 gadu vecā Holivudas aktrise Miša Bārtona un, protams, nenogurstošā tusētāja Parisa Hiltone. Slaidās kājas pēc nopelniem tika novērtētas arī supermodelei Ellai Makfersonei, dziedātājai Kristinai Agilerai, 20 gadu vecajai modelei un Anglijas futbola izlases uzbrucēja Veina Rūnija līgavai Kolinai Maklaflinai, kā arī futbola kluba "Chelsea" aizsarga Ešlija Kola sievai Šerilai Kolai.

***

Taču lasītājiem tika dota iespēja nobalsot arī par neglītākajām kājām. Respondenti gandrīz vienbalsīgi atzina, ka visneglītāko kāju īpašniece ir futbolista Deivida Bekhema sieva Viktorija. Neglaimojošajā sarakstā iekļuva arī Nikola Riči, popmūzikas dīva Madonna un Terija Hačere.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu