Latvijas Mākslas akadēmijas modes skate

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Mākslas akadēmija un Baltijas Modes federācija aicina uz ikgadējo LMA studentu kolekciju skati, kura notiks š.g. 1. jūnijā plkst. 18.30 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā (Uzvaras bulvārī 2/4). LMA modes skate jau kļuvusi par tradīciju, un topošie dizaineri, viņu pasniedzēji, jauno dizaineru piekritēji un citi interesenti to ar nepacietību gaida katru gadu.

Skatē piedalīsies 29 jauni modes dizaineri: Elīza Ceske, Dana Ivanova, Vita Radziņa, Inga Tauriņa, Marta Toča, Anastasija Golubeva, Indra Miklāva-Gosa, Agnese Oleksāne, Artis Štamgūts, Inga Šulce, Baiba Bērziņa-Skrīvere, Elena Buļa, Ieva Janelsiņa, Anita Altmane, Sabīne Burmeistare, Agnese Narņicka, Elīna Rožkalne, Liena Subatiņa, Antra Urbacāne, Inga Berga, Indra Salcēviča, Sabīne Oga, Inese Zandere, Keta Gūtmane, Juta Ķīmenīte, Ingrīda Martīnī, Ieva Paškēviča, Anastasija Paškēviča un Elīna Šņore. Daudzi no šiem vārdiem jau ir izskanējuši, dažus dzirdēsim pirmo reizi. LMA studenti ir vairāku konkursu uzvārētāji un, būdami sava profesionālā ceļa sākumā, daudzi no viņiem jau ir pierādījuši, ka ir Latvijas modes nākotne. Latvijas Mākslas akadēmijas studentu modes skates – tie vienmēr ir svētki. Topošo modes dizaineru darbos allaž virmo fantāzija, jaunrade un māksla!

Uzreiz pēc skatēm naktsklubā “Nautilus” notiks Afterparty. Ieeja ar ielūgumiem uz LMA skati un akreditācijas kartēm – bezmaksas. Ieeja ar biļetēm uz LMA skati – 1 Ls.

LMA skates ietvaros noteiks pretendentus dalībai starptautiskā jauno dizaineru konkursа “Admiralitātes Adata” (“Адмиралтейская Игла”) Latvijas nacionālajā atlasē. Uzvarētājiem būs iespēja šoruden braukt uz Sanktpēterburgu, lai piedalītos konkursa finālā. Sīkāka informācija par konkursu: http://igla.sutd.ru/. Latvijas nacionālās atlases fināls notiks 2006. gada septembrī tirdzniecības centrā MOLS.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs, cena – 3.50 Ls

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu