Basketbolistes dejos sirtaki (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16.marta šova "Dejo ar zvaigzni 2" īpašās viešņas būs Latvijas sieviešu basketbola izlases meitenes. Tās pašas, kuras nesen pozēja kailas kalendāram.

16.marta šova "Dejo ar zvaigzni 2" īpašās viešņas būs Latvijas basketbolistes Aija Brumermane, Zane Eglīte, Dita Krumberga un Dace Cinīte. Vēl pagājušajā gadā viņas iejutās fotomodeļu lomās, lai pozētu kalendāram, kurš tika veidots, lai atbalstītu basketbola veterānu sociālo fondu un īpaši – Latvijas basketbola leģendas Uļjanas Semjonovas rehabilitāciju. Šoreiz viņas kopā ar puišiem no tautas deju kolektīva "Zelta sietiņš" izpildīs grieķu tautas deju sirtaki. Deja būs autentiska, to kādā no braucieniem kolektīvs apguvis tieši Grieķijā. Meiteņu tērpi tiek šūti tieši svētdienas tiešraidei, un uzstāšanās notiks grieķu togās. Ar meitenēm strādās "Zelta sietiņa" vadītāja Baiba Šteina, kura jau vairākkārt redzēta "Dejo ar zvaigzni 2" žūrijā.

Par svētdienas šovu Agris Blaubuks un Laura Kosīte centīsies mainīt tēlu un šoreiz izpildīs jautru deju. Svētdienas priekšnesumā viņi stāstīs par satikšanos kafejnīcā 60 gadu tālā pagātnē. Valērijs Mironovs domā, ka šim pārim vajadzētu vairāk atraisīties un paust emocijas. Uldis Marhilēvičs un Ņina Bezzubova šonedēļ mēģinājumiem varēja pievērsties tikai trešdien, jo līdz tam U.Marhilēvičam bija jāpiedalās "Dziesmu dueļa" filmēšanā. Šonedēļ U.Marhilēvičam un Ņ.Bezzubovai radās strīds par mūzikas izvēli, un to atrisināja šova veidotāji, palīdzot atrast piemērotu muzikālo fonogrammu. Pāris jau kļuvis slavens – abi tiek aicināti uzstāties dažādos pasākumos, bet U.Marhilēvičs vēlas būt tikai komponists un pianists, tādēļ no aicinājumiem atsakās. Ingrīda Circene un Kristaps Cīrulis pēc pēdējā šova tiešraides jūtas gluži kā spārnos. I.Circenei šonedēļ darba dēļ jādodas uz Parīzi, un tā iespaidā svētdienas priekšnesumā izskanēs Francijas tēma. Arī šis pāris neiztiek bez strīdiem – to pamatā, protams, ir jaunās dejas apgūšana. I.Circene atzinās V.Mironovam, ka tā aizrāvusies ar šovu, ka nezina, kā būs, kad viss beigsies. Intam Teterovskim un Ievai Kemlerei šī, iespējams, būs atbildīgākā nedēļa, jo ceturtdien I.Teterovskim jādodas uz koru konkursu Ungārijā. Diriģents Latvijā ielidos tikai svētdienas rītā, un mēģinājumiem atliek ļoti maz laika. Bet pāris ir atradis risinājumu – uz Ungāriju dosies arī I.Kemlere, lai brīvajos brīžos varētu nodoties dejas apguvei. Aisha un Māris Pūce sākuši domāt par to, lai viņu izpildītās dejas, tērpi un mūzika patiktu ne vien pašiem, bet arī skatītājiem un žūrijai. Pāris kļuvis piekāpīgāks un vairāk konsultējas ar šova horeogrāfiem – par to varēsiet pārliecināties jau svētdien. Raivis Vidzis un Viola Abrāmova guvuši pieredzi ne vien šova tiešraidēs, bet arī sarīkojumu deju konkursā, kur tika aicināti kā īpašie viesi. Zāle pāra uzstāšanās brīdī bijusi pilna, un abi saņēmuši atzinīgus vārdus un uzslavas. Linda Leen un Roberts Nemiro šonedēļ rūpīgi plāno ik minūti, jo Lindai Leen bija jāizbrauc ārpus Latvijas – viņa devās uz Kannām. Lai visu pagūtu, pirmdien tikai 2:00 naktī beidzies mēģinājums, un jau 5:00 no rīta Linda Leen bijusi lidostā. Neskatoties uz saspringto grafiku, viņi sagatavojuši īpašu pārsteigumu, kas jāredz ikvienam! Piebildīsim vien, ka pie muzikālā noformējuma R.Nemiro strādāja gandrīz 12 stundas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu