Francūziete nododas neprātīgai iepirkšanās tūrei, kļūdaini domājot, ka laimējusi loterijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pamatīgās nepatikšanās nonākusi kāda sieviete Francijā - kļūdaini nodomājot, ka viņas pirktā loterijas biļete atnesusi pamatīgu «EiroMillions» vinnestu, dāma nekavējās doties iepirkties. Drēbēs, smaržās, kosmētikā un dārglietās viņa iztērēja vairākus tūkstošus, līdz apjauta, ka viņas biļete nav laimīgā, raksta «The Sun».

46 gadus vecā sieviete luksusa precēs īsā laikā iztērējusi vairāk nekā četrus tūkstošus eiro, kas tagad viņai būs jāatmaksā.

Dāma nonāca tiesas priekšā, kad viņas izrakstītos čekus banka neņēma pretī. Tiesā viņa izstāstīja, ka trakā iepirkšanās tūrē devusies tai pašā mirklī, kad nodomājusi, ka laimējusi loterijā. Iepirkšanās ilgusi vairākas stundas.

Kad «EiroMillions» laimests tā arī netika ieskaitīts, viņas vīrs kļuvis aizdomīgs un pieprasījis aplūkošanai it kā laimīgo biļeti. To pamatīgi izpētījis, viņš secināja, ka līdz laimīgajai kombinācijai sievai pietrūcis viena skaitļa.

Sieviete pie tam centusies slēpt pēdas, apgalvojot, ka tikusi nozagta viņas rokassomiņa ar čeku grāmatiņu. Lai slēptu pierādījumus, viņa somu pat sadedzinājusi.

Tomēr tiesā tika uzrādīti novērošanas kameru video, kuros redzams, ka pirkumus veikusi viņa pati. Pēc to noskatīšanās dāma izplūda asarās un mainīja savu liecību, vainu atzīstot.

Tiesa viņai noteikusi nosacītu sodu un likusi naudu atmaksāt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu