Modē visas varavīksnes krāsas un pieklājīgs caurspīdīgums (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Modes pasākumā "Midnight Mols" populārie Latvijas modes mākslinieki iezīmēja jaunās sezonas modes tendences, radot spilgtas emocijas, jo jaunajā sezonā modē ir visas varavīksnes krāsas un pieklājīgs caurspīdīgums.

Nupat notikušais modes pasākums ''''Midnight Mols'''' visiem klātesošajiem apliecināja, ka 2008. gada pavasara/vasaras modes tendences ļauj gūt daudz jaunu emociju. Šīs sezonas kolekcijas izstaro neaprakstāmu mīlestības enerģiju un krāsu sajaukumu.

Apzinoties, ka mode ir mainīga un patlaban visur, tostarp modē, valda neierobežota brīvība, šā gada ''''Midnight Mols'''' izvēlējās pilnīgi jaunu formātu, nomainot tradicionālo modes skati pret teatrāli muzikālu uzvedumu. Par galvenajiem varoņiem un sapņu tēliem pārtapa Latvijas pazīstamie modes mākslinieki – Dāvids, Gints Bude, Šeila, Anita Altmane un duets Indra Miklāva un Artis Štamgūts. Par savām mūzām un uzveduma partneriem, kuri tika ietērpti atbilstoši jaunajām pasaules modes tendencēm, mākslinieki izvēlējās radio geišu Ievu Adamss, uzņēmēju, veikalu ''''Mini Mode'''' īpašnieci Kristīni Līpiņu, Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Karinu Tatārinovu, šokolādistu un dīdžeju Jāni Spingu, kā arī modeļu aģentūras ''''Vacatio'''' īpašnieku Zigmundu Līpiņu.

''''Šogad tirdzniecības centrs Mols svinēs savu 10 gadu jubileju. Tāpēc ikviens pasākums, kas notiks Molā, būs īpašā svētku noskaņā. Arī šis Midnight Mols to apliecināja, ļaujot pasākuma apmeklētājiem izdzīvot dažādus sapņus. To, ka šis Midnight Mols būs šādā formātā, nosapņoju Ziemassvētku naktī un uzdrīkstējos to realizēt kā īpašo dāvanu Midnight Mols viesiem. Domāju, ka ikviens labais sapnis var kļūt par realitāti, tikai jāļaujas tam,'''' iedrošina tirdzniecības centra direktore Zita Siliņa.

To apliecina arī jaunās sezonas modes tendences, kas aicina būt neierobežoti brīviem, ļauties sapņiem, kas ļoti aktuāli bija ziedošajos hipiju laikos. Šogad modē platas tunikas un garas kuplas kleitas, gluži kā septiņdesmitajos gados. Šīs sezonas modes tendences būs visās varavīksnes krāsās – piesātinātas ar dzelteno, sarkano, pavedienos oranžo visos toņos un niansēs. Klasiski moderns ir vilinošais un baltais vaniļas naivums. Šīs sezonas must have lietas – septiņdesmito gadu platformenes, astoņdesmito gadu banānveida bikses, absolūti crazy rakstu salikumi, kā arī dažāda izmēra un lieluma somas. Šīs sezonas aktualitāte - pieklājīgs caurspīdīgums un mini/max kombinezoni.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu