Ar ko Citroen DS4 labāks par C4

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms pusotra gada Latvijas tirgū nonāca pirmais atjaunotās Citroen DS sērijas automobilis DS3.

Uz mazās tehnoloģiskās platformas būvētais auto ir stilīgāks, iznesīgāks, vizuāli uzkrītošāks un arī tehniski pārāks par parastajiem C3. Pēc līdzīga principa tiek veidoti arī pārējie DS automobiļi, tostarp DS4, kas kā nākamais šīs sērijas auto tagad ir pieejams arī Latvijā.

Jaunais C4 jau pats par sevi ir visai progresīvs modelis, taču DS4 ir vēl par galvas tiesu pārāks. Citroen apgalvo, ka DS4 ir hečbeka, kupejas un kompakta krosovera aprīkojums, kam būtībā ir jāpiekrīt, jo šis arī ir salīdzinoši augsts piecu durvju hečbeks ar stipri ierobežotu telpu aizmugurējā sēdeklī.

DS4 aprīkojums ir tāds, kā visgreznākajā C4 un tehnokrātiem ļoti ies pie sirds, bet zem motora pārsega iebūvējams kāds no plašās dzinēju paletes agregātiem. Jaudīgākais no tiem ir PSA koncerna un BMW sadarbībā izstrādātais 1,6 litru turbo motors ar 200 zirgspēkiem, ko izmanto arī MINI Cooper ražošanā.

Atkarībā no aprīkojuma DS4 nosedz ne vien plašu vajadzību un pircēja iegribu spektru, bet arī cenu koridoru - no 16 līdz pat 30 tūkstošiem eiro, bet par to un citām auto īpašībām vairāk uzzināsi zemāk pievienotajā video sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu