Subaru Legacy nākotne

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tokijas auto šovā Subaru prezentēs konceptauto, kas vienlaikus norāda gan Legacy modeļa ārējā dizaina attīstības virzienu, gan briestošās tehnoloģiskās izmaiņas.

Subaru sauklis ir Confidence in Motion (pārliecība kustībā), un tas Tokijas auto šovā tiks pamatots ar revolucionāru sporta universāli. Par Subaru Advanced Tourer Concept dēvētajam auto ir vienlaikus sportisks un emocionāls ārējais dizains un glauni aprīkots salons ar ādas, koka un metāla apdares elementiem un stikla jumtu pilnā izmērā. Tehnoloģiskā rozīnīte salonā ir stūres rata centrā iebūvētais lielais ekrāns, ar kuru var piekļūt navigācijas kartēm, televīzijai, kuru, kustībā esot, auto, visticamāk, nerādīs, kā arī interneta labumiem.

Zem mazliet futūristiskā ārējā veidola atrodas mūsdienu autobūvē izplatītās downsizing modes tendencēm atbilstošs, turbinēts 1,6 litru opozītmotors ar degvielas tiešās iesmidzināšanas sistēmu un simetrisko pilnpiedziņu, kas strādā pārī ar elektromotoru. Īslaicīgi tas ļauj pārvietoties arī bez kaitīgiem izmešiem, taču elektromotora galvenais uzdevums ir dot vienmērīgu papildu jaudu paātrināšanās laikā un pazemināt vidējo patēriņu.

Konkrētus hibrīdsistēmas veiktspējas un patēriņa rādītājus Subaru vēl nemin, taču iedrošina, ka dinamikas ziņā tā neatpaliks no 2,5 litru turbo motora.

Bez šā konceptauto Subaru Tokijā prezentēs arī jaunus Impreza automobiļus gan četru, gan piecu durvju versijās, gan arī jau iepriekš pieteikto kompakto (4,240 x 1,775 x 1,300 m) klasiskās piedziņas kupeju BRZ STI, kas tiek izstrādāta sadarbībā ar Toyota un tiek apgādāta ar Subaru 2 litru opozītmotoru.

Piecu durvju Subaru Impreza Sport
Piecu durvju Subaru Impreza Sport Foto: Subaru
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu