Viper tomēr dzīvos (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dodge

Slēgtā Chrysler dīleru konferencē, kas trešdien notika Orlando, Floridā, klātesošajiem ticis parādīts nākamās paaudzes Dodge Viper prototips, atsaucoties uz The Wall Street Journal, vēsta Lenta.ru.

Konferences laikā Chrysler ģenerāldirektors Serdžio Markione paziņojis, ka jaunā Viper ražošanu plānots sākt 2012. gadā.

Kā amerikāņu izdevumam norādījusi kāda anonīma persona, kas piedalījusies konferencē, sanākušo vidū nav bijis cilvēka, kuriem prototipa dizains nebūtu paticis. Tas esot agresīvāks nekā līdzšinējam Dodge Viper, turklāt to vēl pievilcīgāku padarījusi 25 kārtās uzklātā Сandy-apple red krāsa.

Britu Autocar tikmēr atzīmē, ka nākamās paaudzes Viper jaudīgākajām versijām zem garā motora pārsega tiks ievietots 8,4 litru V10 dzinējs ar FIAT koncernā izstrādāto MultiAir tehnoloģiju. Savukārt kā bāzes modeļa spēka agregāts varētu tikt izmantots V8 dzinējs, turklāt runā, ka jaunā Viper tapšanā palīdzīgu roku sniedz arī Ferrari inženieri.

Jau ziņojām, ka pagājušā gada pavasarī Chrysler koncerns publiski atklāja plānu noņemt no ražošanas modeli Viper. Kā galvenais ražošanas pārtraukšanas iemesls tika minēta globālās finanšu situācijas pasliktināšanās, taču jau dažu mēnešu laikā Viper atkal atsāka ražot. Modeļa ražošanu Dodge atkal pārtrauca šā gada jūlijā.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu