"Maserati GranTurismo" būs sportiskā versija (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto izstādē tiks prezentēts jaunākais "Maserati" automobiļu klāsta papildinājums - sporta kupeja "GranTurismo S".

Viena no pagājušā gada Ženēvas auto šova zvaigznēm, bez šaubām, bija "Maserati GranTurismo" kupeja. Eleganti sportisko pludlīnijas formu dēļ auto nekavējoties iemantoja plašu atzinību, un domājams, ka tā kļūs aizvien spēcīgāka, jo šogad Šveicē debitēs modeļa S versija.

Oficiālas informācijas pagaidām nav, tāda būs pieejama tikai pēc "GranTurismo S" prezentācijas, taču publiskajā telpā nonākuši reklamējoši uzsaukumi ar "Maserati" parakstu. Nekas konkrēts tajos gan nav pateikts, taču pat bez īpašas iedziļināšanās ir skaidrs, ko varētu nozīmēt jautājums: "Ko var izdarīt 4,9 sekundēs?"

Bez šā tiek uzdoti arī citi jautājumi, kas liek nojaust, ka "Maserati GranTurismo S" būs modeļa sportiskā versija ar divu sajūgu pārnesumkārbu, kas pārslēgšanos spēs paveikt sekundes desmitdaļā, un augstas veiktspējas bremžu sistēmu, kas bremzēšanas ceļu, braucot ar 100 km/h ātrumu, samazinās līdz 35 metriem.

Var atzīmēt, ka standarta "GranTurismo" ir apgādāts ar 4,2 litru V8 atmosfērisko dzinēju, kurš attīsta 405 zirgspēku jaudu. Saskaņā ar neoficiālu informāciju S modeļa vajadzībām, motora darba tilpums palielināts līdz 4,7 litriem, bet jauda sasniedz 440 zirgspēkus.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu