Madonnas dēls joprojām nav atgriezies. Dziedātāja koncertā valda asaras

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kamēr dziedātāja Madonna un viņas bijušais vīrs, britu kinorežisors Gajs Ričijs cenšas vienoties par abu 15 gadus vecā dēla Roko aizbildniecību, 5.martā Jaunzēlandē norisinājās Madonnas koncerts, kura laikā dziedātāja veltīja viņam dziesmu.

«Tā ir taisnība, nav stiprākas mīlestības par mātes mīlestību pret dēlu,»

koncerta laikā par savu dēlu Roko teica Madonna.

«Un, ja es runāšu par to pārāk daudz, es varētu sākt raudāt,» viņa turpināja, valdot asaras.

Madonna koncerta laikā paziņoja, ka nākamo dziesmu «La Vie en Rose» viņa veltīs savam dēlam. «Es ceru, ka viņš to kaut kur dzird un zina, cik ļoti man viņa pietrūkst,» teica dziedātāja.

Roko šobrīd dzīvo Londonā ar tēvu. Aizvadītā gada nogalē viņš ignorēja tiesas pavēli atgriezties Ņujorkā pie mātes. Pēc laulības šķiršanas 2008.gadā pāris bija vienojušies, ka Roko dzīvos kopā ar mammu.

Oficiāls iemesls, kāpēc Roko neatgriežas pie mātes Ņujorkā, zināms nav, taču bulvārpresē izskanējušas baumas, ka pie vainas varētu būt Madonnas stingrā audzināšana.

57 gadus vecā Madonna patlaban ir «Rebel Heart» koncertturnejā. Turnejas sākumā Roko strādāja koncertu aizkulisēs. Viņš piedalījās arī Madonnas 2012.gada koncertturnejā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu