Jūnijā Rīgā koncertēs Lenijs Kravics

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Riana, Avrila Lavinja – šķiet, slavenajiem dziedātājiem Latvija ir iepatikusies. Zvaigžņu birumam nu pievienosies vēl viena rokzvaigzne.

Pirms trīs gadiem šis dziedātājs jau Latvijā koncertēja, šogad viņš dziedās atkal. LNT raidījuma "900 sekundes" rīcībā ir ekskluzīva informācija par kādu grandiozu koncertu šajā vasarā. Šī zvaigzne ir Lenijs Kravics.

Kristaps Kārkliņš, koncertaģentūras "FBI" pārstāvis: ""900 sekunžu" skatītājiem pirmajiem ir iespēja uzzināt par jaunāko mūzikas zvaigznes koncertu Latvijā, un tas ir Lenija Kravica koncerts, kas notiks 21.jūnijā arēnā Rīga.”

Lenija Kravica koncertturnejas visā pasaulē ir ļoti populāras. Viņš četrus gadus ir saņēmis "Grammy" balvu kā labākais rokmūzikas izpildītājs.

Kristaps Kārkliņš: „Protams, bez visa iepriekš minētā par viņa sasniegumiem un to, ka pats producē, viņš ne velti tiek dēvēts par vienu no seksīgākajiem rokmūzikas pārstāvjiem un ir izteikts sieviešu mīlulis.”

Koncerts solās būt ļoti vērienīgs, tajā Lenijs Kravics izpildīs gan jaunākās dziesmas, gan tās, kas jau kļuvušas par klasiku. Biļetes uz koncertu iegādāties varēs no 3.marta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu