Latviju konkursā "Mis World" pārstāvēs Alise Miškovska

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Mis Latvija

Par godu konkursa 60. dzimšanas dienai "Mis World 2011" šobrīd norisinās Apvienotajā Karalistē, un Latviju šajā pasaulē populārajā konkursā pārstāvēs "Mis Latvija 2010" Alise Miškovska no Daugavpils, informē aģentūras "Mis Latvija" pārstāvji".

Šogad konkursa finālā piedalās rekordliels skaits dalībnieču. Par skaistumkaralienes kroni sacenšas pārstāves no 122 valstīm.

Skaistumkonkursa "Miss World" pirmsākumi ir meklējami Apvienotajā Karalistē. Tādēļ par godu šim grandiozajam notikumam 6. novembrī

Londonā tiks organizētas iespaidīgas jubilejas svinības.



"Mis Latvija" Alise Miškovska, kura šajā pasaulē populārajā konkursā pārstāv Latviju, jau sadraudzējusies ar citu valstu dalībniecēm un piedalījusies dažādās aktivitātēs.

"Alise ir malacis. Šonakt saņēmu tālruņa zvanu no Alises. Viņa pastāstīja, ka ir izvēlēta lielajam labdarības pasākumam, kurā tiek vākti ziedojumi bērniem. Tas jau ir liels sasniegums, jo ne visas 122 pārstāves piedalīsies labdarības pasākumā. Alise jau sevi spilgti parādījusi arī sporta aktivitātēs, viņa savā komandā bija vislabākā. Un kā nu ne, ja Alise ir daiļslidošanas trenere. Arī, atrādot savu mājasdarbu, Alise saņēmusi atzinīgu novērtējumu," ar Alises panākumiem pasaulē populārajā skaistumkonkursā "Miss World 2011" iepazīstina Fogele.

Konkursa "Mis World" dalībnieces
Konkursa "Mis World" dalībnieces Foto: Publicitātes foto / Mis Latvija

Lai piedalītos šajā skaistumkonkursā, dalības maksa katru gadu ir mainīga, bet šogad dalības maksa "Miss World" skaistumkonkursā ir 3500 angļu sterliņu mārciņas. Alisei ar finansēm palīgā nākusi Daugavpils pilsētas vadība.

"Miss World" dalībnieces jau tikušās ar dažādiem ārvalstu medijiem. Tikšanās notikusi Temzas krastā, vietā, kur pirms 60 gadiem starp 26 valstu pārstāvēm tika izvēlēta un kronēta pirmā "Miss World" titula ieguvēja - Kiki Hakansone no Zviedrijas. Viņa balvā saņēma 100 000 sterliņu mārciņu.

Šā konkursa mērķis tālajā 1951. gadā bija atrast visskaistāko sievieti visā pasaulē, pirmā "Miss World" skaistumkonkursa dalībnieces vērtēja sabiedrībā ievērojami cilvēki.

Arī šogad skaistules no dažādām pasaules valstīm vērtēs profesionāla žūrija – sabiedrībā pazīstami un cienījami ļaudis, slavenības, kā arī iepriekšējo konkursu laureātes un "Miss World" titula ieguvējas. Grandiozajā gala šovā 6.novembrī piedalīsies ievērojami šovbiznesa spīdekļi un pasākumu vadītāji. Skaistumkonkursa finālu tiešajā ēterā translēs 150 pasaules valstīs. Tiek lēsts, ka kopējā auditorija šim skaistumkonkursam pie TV ekrāniem sasniedzot vienu miljardu skatītāju.

Par godu 60. gadu jubilejai skaistumkonkursa dalībnieču sagaidīšana un nodarbības tika plānotas jo īpaši rūpīgi. Jau, ierodoties Apvienotajā Karalistē, meitenes viesojas Skotijā, kur pasaules slavenajā "Gleneagles" viesnīcā, kas būs arī mājvieta slavenajam golfa turnīram 2014. gadā. Skaistumkonkursa dalībnieces jau piedalījušās golfa spēlē, apciemojušas vēsturisko Stērlinga pili, kur 1543. gada tika kronēta skotu karaliene Marija.

Šogad konkursā piedalās spēcīgas konkursantes. Gandrīz puse konkursa dalībnieču ir ieguvušas augstāko izglītību un prot sazināties vismaz trīs valodās.

Lai atbalstītu Alisi klātienē, šonedēļ uz Londonu dosies arī skaistumkonkursu patronese Inta Fogele. Viņas vadītā aģentūra "Mis Latvija" darbojas jau 25 gadus. Fogele ir vienīgā starp nacionālo valstu direktoriem, kas saņēmusi apbalvojumus par valstu sadraudzības veicināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu