Eksperiments: Ford Focus ar defektu. 2. daļa (17)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pagājušajā nedēļā Auto ziņas veica eksperimentu Ford oficiālā dīlera autorservisā, kur meistariem pēc iespējas ātrāk bija jāatklāj dažas automobiļa vecuma kaites, kā arī kāds speciāli radīts elektronisks defekts.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pieredzējušie meistari ar uzdevumu visai veikli tika galā, turklāt neskopojoties ar smalkiem paskaidrojumiem par Ford Focus uzbūvi. Bet kā dzelteni zaļajam Ford veiksies mazākā servisā, kura galvenais darbības virziens ir virsbūves remonts? Un ko par fokusa defektiem teiks neatkarīgs autoserviss, kas pretendē konkurēt ar oficiālajām dīleru remontdarbnīcām?

Izrādās - lai noteiktu auto kaites, nemaz nav nepieciešamas smalkas iekārtas un tehniskās apskates stacijā sastopami stendi, pietiek vien ar pieredzi. Tāpat Auto ziņu eksperiments apstiprina seno patiesību, ka remonts pie oficiālā dīlera ir dārgāks un arī rezerves daļas maksā vairāk.

Lai uzzinātu vairāk par Ford Focus gaitām neatkarīgajos servisos, skaties VIDEO.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu