Mūra nespēj pamest neuzticīgo vīru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Beidzamajā laikā aktieriem Demijai Mūrai un Eštonam Kačeram nācies pārdzīvot pietiekami daudz: viņai – piecpadsmit gadus jaunākā mīļotā dzīvesbiedra neuzticību, viņam – publisku nosodījumu. Tomēr viņi, šķiet, viens otram joprojām ir svarīgi.

Kā ziņo portāls "Celebrity Gossip", pagājušajā nedēļā Demija apciemoja Kačeru komēdijseriāla "Divarpus cilvēku" ("Two and Half Men") uzņemšanas laukumā, turklāt, kā ziņo aculiecinieki, pašā filmēšanas laukumā aktrise nav parādījusies, bet visu dienu pavadījusi vīra dzīvojamajā vagoniņā.

Kad laulātie treileri pameta, apkārtējie ievēroja, ka "Kačers bija Mūrai aplicis roku ap pleciem un abi izskatījās kā parasts laulāts pāris – daudz tērzēja un viens otram smaidīja. Šķita, ka starp abiem viss ir kārtībā."

Iespējams, ka šī vizīte ir rezultāts "samiernieciskajai" tikšanās reizei Losandželosas Kabalas centrā – uz šo tikšanos pirms pāris dienām bija devušies abi laulātie.

Tiesa, kā portālam "Celebrity Gossip" stāstījusi kāda no Mūras draudzenēm, aktrise joprojām nevar attapties no notikušā: "Demija mīl savu vīru, taču nespēj piedot to pazemojumu, ko Eštons lika viņai piedzīvot."



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu