Planētas jaunie seksa dievi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sieviešu un modes žurnāla "Glamour" 40 000 britu lasītājas noteikušas 2011.gada visseksīgāko vīriešu TOP 70. Un rezultāti - kā uz delnas! Līderpozīcijās jau trešo gadu žilbina franšīzes "Krēsla" zvaigznes un citi jaunie vīriešu ideāli, starp kuriem patvēries pa kādam veterānam.

1. Roberts Patinsons (25).

Neatvairāmais vampīrs "Glamour" topu vainago jau trešo gadu. Viņa kontā "Krēsla" ieplūdinājusi jau ap 27 miljoniem dolāru! Taču tas netraucē gausties, ka viņam esot kā rūgta nāve apnicis "Edvarda bālais un pelēcīgais izskats". Varbūt viņu veldzēs topošā Deivida Kronenberga filma "Cosmopilis", garantēts kases šlāgeris, kurā līdzās Patinsonam spēlēs Žiljeta Binoša, Samanta Mortone un Kolins Farels. Jāpiebilst, ka pērn Patinsonu žurnāli "GQ" un "Glamour" ierindoja gan starp pasaules skaistākajiem, gan labāk ģērbtajiem vīriešiem.

Patinsonam uz pēdām min Džeikoba Bleika lomas atveidotājs Teilors Lotners
Patinsonam uz pēdām min Džeikoba Bleika lomas atveidotājs Teilors Lotners Foto: AFP/LETA

2. Teilors Lotners (19)

Patinsonam uz pēdām min kolēģis, Džeikoba Bleika lomas atveidotājs "Krēslā". Viņš pārstāv robusto vilkaču klanu: muskuļots, iededzis torss un ne miņas no Patinsona noslēpumainā, trauslā seksapīla. Lotners patlaban ir viens no labāk apmaksātajiem jaunajiem aktieriem Holivudā ar gada honorāru 12,5 miljoni dolāru.

"Karību jūras pirātu" zvaigzne Džonijs Deps
"Karību jūras pirātu" zvaigzne Džonijs Deps Foto: AFP/LETA

3. Džonijs Deps (48)

Aizvien harismātiskais "sexiest" topu veterāns, romantisku un izsmalcinātu dāmu mīlulis, Karību jūras pirāts, kurš izkonkurējis dažus seksīgos jaunuļus asinssūcējus un no pērnās sestās vietas šajā listē pakāpies uz cienījamo trešo. Un - visu cieņu - jau 12 gadus ir kopā ar dziedātāju Vanesu Paradī!

Futbolists un mazās Hārperas Sevenas tētis Deivids Bekhems
Futbolists un mazās Hārperas Sevenas tētis Deivids Bekhems Foto: AFP/LETA

4. Deivids Bekhems (36)

Seksa simbola renesanse? Satriecošs kāpums no pērnās 21.vietas uz ceturto! Vai par to jāpateicas arī ceturtā bērna - meitas Hārperas Sevenas - piedzimšanai? Mazajai par godu tētis bagātinājis savu jau tā bagāto tetovējumu klāstu ar nemirstīgo "Love". Gaumīgi.

Aktieris un mūziķis Zaks Efrons
Aktieris un mūziķis Zaks Efrons Foto: AFP/LETA

5. Zaks Efrons (24)

Aktieris un mūziķis. Saldais zēns no Disneja kompānijas TV seriāla "Vidusskolas mūzikls" ("High School Musical", 2006). Joprojām katras vidusskolnieces sapnis.

Skotu aktieris Džeralds Batlers
Skotu aktieris Džeralds Batlers Foto: AFP/LETA

6. Džeralds Batlers (42)

Šis angļu aktieris ir spējis pakāpties no pērnās 8.vietas uz sesto. Runā, ka viņa skotu šarmam nespējot pretoties neviena... Taču Batlers aizvien kā brīvs, tā brīvs: viņš NE REIZI nav bijis ne saderinājies, ne precējies...

Vampīru sāgas

7. Aleksandrs Skarsgārds (35)

Vēl viens vampīru sāgas - šoreiz amerikāņu "Īstās asinis" ("True Blood") - bīstamais smukulītis. Simpātiskais zviedrs neslēpj, ka viņam šad tad patīkot iedzert "kā īstam vikingam" un kailskatu filmēšanā nekad neklīrējoties, lai ar zeķi piesegtu TO. Un ka jau trīs gadus ir kopā ar burvīgo aktrisi Keitu Bosfortu.

Episkās vēsturiskās drāmas

8. Garets Hedlunds (27)

Skaistulis, ko slavenu padarīja Patrokla loma Volfganga Petersena episkajā vēsturiskajā filmā "Troja" (2004). Lai tiktu pie šīs lomas, Hedlundam nācās uztrenēt ap 13 kg muskuļu - lūk, arī grieķiskā seksapīla atslēga! Bet citādi viņam patīk palikt vienam mājās un gatavot sev pastu.

Grupas

9. Džareds Falovils (250

Brāļu grupas "Kings of Leon" seksīgais basģitārists. Kādi mati! Kā viņš spēlē! Un "garāžas roks" - vai nav seksīgi!

Seksīgāko vīriešu TOP10 noslēdz princis Harijs
Seksīgāko vīriešu TOP10 noslēdz princis Harijs Foto: AFP/LETA

10. Princis Harijs (27)

Britu karaļnama nerātnis, "pārtiju princis", "dirty Harry"... Patlaban, kārtējo reizi sarāvis attiecības ar savu ilggadīgo draudzeni Čelsiju Deiviju un paflirtējis ar citām, satiekas ar daiļo apakšveļas modeli Florensi Brundenelu-Brūsu (25). Kur seksapīla noslēpums? Gana daudz ruda britu humora un aristokrātiski viegla prāta. Un, protams, karaļvalsts pūrā. Ievērojiet - brālis septiņdesmitniekā nav ticis...

19.vieta tikusi lieliskajam īru aktierim Kolinam Farelam
19.vieta tikusi lieliskajam īru aktierim Kolinam Farelam Foto: AFP/LETA

19. Kolins Farels (35)

Īru aktieris, vampīru parodētājs pavisam svaigajā filmā "Baiļu nakts" ("fright Night").

44.vieta - aktierim Džūdam Lovam
44.vieta - aktierim Džūdam Lovam Foto: AFP/LETA

44. Džūda Lovs (38)

Skaists un brīvs. Kopš šķiršanās no Sjēnas Milleres šā gada februārī atgriezies Holivudas iekārojamāko "single" rindās. Jaunākais veikums - nesen iznākušajā Stīvena Soderberga trillerī "Contaigon" līdzās Keitai Vinsletai un Metam Deimonam.

Seksīgs un aizņemts... 49.vietā - aktieris Breds Pits
Seksīgs un aizņemts... 49.vietā - aktieris Breds Pits Foto: AFP/LETA

49. Breds Pits (48)

Palūkojies un aizmirsti: viņam ir Andželīna Džolija un seši bērni. Pirms četriem gadiem paziņojis, ka vairs nav kristietis un netic aizkapa dzīvei. "The People" divreiz pasludinājis par pasaules seksīgāko vīrieti.

Pilns TOP70 - www.glamourmagazine.co.uk.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu