Rīgā ieradīsies Maskavas mērs Lužkovs (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien, 25.augustā, Rīgā ieradīsies Krievijas galvaspilsētas Maskavas mērs Jurijs Lužkovs, informēja Rīgas pašvaldībā.

Kā ziņots, Krievijas galvaspilsētas valdības delegācija Maskavas mēra Lužkova vadībā Latvijā apmeklēs Rīgu un Jelgavu.

Plkst.9.45 Melngalvju namā paredzēta Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) tikšanās ar Lužkovu, kurā tiks apspriesta Maskavas valdības un Rīgas domes sadarbības programmas 2009.-2011.gadam īstenošanas gaita.

Tikšanās laikā Maskavas valdības ministrs Leonīds Bočins un Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko (LPP/LC) parakstīs protokolu par sadarbību vides jomā.

Plkst.11.10 viesi dosies apskatīt Maskavas namu Marijas ielā 7 un iepazīsies ar tā darbību. Apmeklējuma laikā paredzēta tikšanās ar Krievijas tautiešiem.

Plkst.15.30 Maskavas valdības delegācija dosies uz Jelgavu, lai piedalītos automontāžas uzņēmuma "Amo Plant" atklāšanā un tiktos ar Jelgavas mēru Andri Rāviņu (ZZS).

Maskavas valdības delegācijā ir Maskavas mērs Lužkovs, Maskavas valdības ministri Bočins, Vladimirs Mališkovs, Jevgēņijs Panteļējevs, Ārējo ekonomisko un starptautisko attiecību departamenta vadītājs Georgijs Muradovs, Transporta un sakaru departamenta vadītājs Vasīlijs Kičedži un citi.

Satiksmes ierobežojumi

Trešdien, 25.augustā, no plkst.10.50 līdz 13.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Alfrēda Kalniņa ielā.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta gājēju satiksme no plkst. 9 līdz 11 Rātslaukumā un no plkst.10.30 līdz 14 Alfrēda Kalniņa ielā.

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana no plkst.7 līdz 11 Rātslaukumā un autostāvvietā Kaļķu ielā posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam Strēlnieku laukuma pusē, kā arī no plkst. 7 līdz 13.30 Alfrēda Kalniņa ielā.

Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko atļauto vietu.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu