"Maserati GranTurismo" kabriolets (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2009.gada pavasarī tirdzniecībā plānots laist pērn Ženēvā prezentētā "Maserati GranTurismo" vaļējo versiju.

Vēl nav zināms, kāda tipa jumts segs glītās kupejas salonu, tomēr eksperti lēš, ka izvēle kritīs par labu klasiskajam auduma jumtam, lai paturētu rezervē iespēju nākotnē izlaist kompaktāka izmēra "Maserati" rodsteru ar metāla salokāmo jumtu.

"GranTurismo" kabriolets tiks ražots, izmantojot kupejas agregātus, tādēļ zem motora pārsega varam gaidīt atmosfērisko 4,2 litru V8 benzīna dzinēju ar 405 zirgspēku jaudu, kas sajūgts ar ZF sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un manuālu pārnesumu pārslēgšanas iespēju ar lāpstiņām pie stūres rata.

Kupeja spēj 100 km/h sasniegt 5,2 sekundēs un attīsta 285 kilometru stundā maksimālo ātrumu, bet, tā kā kabrioleta konstrukcijā nāksies iestrādāt papildu stiprinājumus virsbūves ļodzīšanās novēršanai, tā dinamikas rādītāji, visticamāk, būs par kādu sekundes desmitdaļu un kilometru stundā sliktāki.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu