SC mītiņotājus atved Daugavpils dome un "Rīgas satiksme"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Liela daļa pie Saeimas notikušā "Saskaņas centra" (SC) atbalsta piketa dalībnieku uz to ieradušies centralizēti – jauniešus no Daugavpils atveda ar domes autobusu, vēl daļa bija SC līdera, Rīgas mēra Nila Ušakova vadītās pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksmes" darbinieki, kas uz mītiņu nogādāti centralizēti, svētdien ziņoja TV3 raidījums "Nekā personīga".

Turklāt mītiņu koordinēja vairāki SC pārstāvji no Rīgas domes, piemēram, domnieki Valērijs Petrovs un Vadims Baraņņiks, kā arī Rīgas Centrāltirgus vadītājs Anatolijs Abramovs.

No Latgales atbraukušajiem jauniešiem tikt uz Rīgu palīdzēja SC vadītā Daugavpils dome, kas nodrošināja transportu. Bija nodrošināta arī viesnīca Rīgā, kas uzņēma piketa dalībniekus uz sava rēķina, ziņoja raidījums.

Savukārt "Rīgas satiksmes" darbiniekus uz piketu nogādāja darbinieku arodbiedrība, kuru līdzfinansē pati "Rīgas satiksme", informēja raidījums.

Baraņņiks, kurš aktīvi piedalījās piketa koordinēšanā, raidījumam atzinis, ka palīdzību viņam lūdzis piketa rīkotājs – kāds partijas biedrs, taču viņš raidījumam nespēja nosaukt šā biedra vārdu.

Jau ziņots, ka 17.oktobrī pie Saeimas pulcējušies SC atbalstītāji, kas ar plakātiem "Nē etniskai diskriminācijai", bungu rībināšanu un taurēšanu iebilda pret SC neiekļaušanu topošajā valdības koalīcijā.

Piketu ieteica SC, lai paustu attieksmi pret koalīciju, kas veidota, ignorējot 28% vēlētāju intereses.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu