Vairāk lētu "Maserati" (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Fiat" koncernā ietilpstošais ekskluzīvo auto ražotājs "Maserati" tuvākajā nākotnē plāno būtiski dažādot piedāvāto modeļu klāstu, iekļaujot tajā lētākus auto, SUV, kā arī dīzeļautomobiļus.

Saskaņā ar "Maserati" vadītāja Karla Heinca Kalbfela sacīto, 2003.gada konceptautomobilim kupeju-kabrioletu ir ļoti lielas izredzes kļūt par sērijveida auto. Viņš arīdzan norāda, ka "Maserati" modeļu klāstā nākotnē būšot plašākam cilvēku lokam pieejami auto, kuru cena atradīsies robežās no 70 līdz 95 tūkstošiem eiro.

Jau ziņojām, ka itāļu kompānija saņēmusi "Fiat" vadības atļauju modeļu klāsta paplašināšanai un 2008.gadā plānots ražošanā laist "Maserati" kupeju-kabrioletu.

Kalbfels norāda, ka nelielas izmaiņas paredzētas arī pašreizējam markas flagmanim "Quattroporte" - atsaucoties uz tā īpašnieku sūdzībām, turpmāk bez "Maserati" DuoSelect transmisijas, kas ļauj ātrumus pārslēgt manuāli, bet bez sajūga palīdzības, tiks piedāvātā arī klasiskā automātiskā pārnesumkārba.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu