Holivudas skaistākās krūtis (15)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen britu laikraksts "The Sun" izvēlējās populārākās kino un televīzijas filmu erotiskās ainas un piedāvāja saviem lasītājiem izvēlēties, viņuprāt, labākās.

Par interneta konkursa "Bustas" uzvarētāju, kurā noteica seksīgāko krūšu īpašnieces, kļuvusi britu modele un aktrise Kellija Brūka.

Starp skaistāko krūšu pretendentēm bija tādas slavenības kā Andželina Džolija, Pamela Andersone, Hale Berija un citas, taču uzvarēja Kellija Brūka. Jāpiebilst, ka satriecošajam efektam, ko Brūkas augums izraisa skatītājos, ir arī zinātnisks pamatojums — proti, aktrises ķermenim ir perfektas proporcijas. Teksasas štata universitātes zinātnieki apstiprinājuši, ka Kellijas vidukļa un gurnu attiecība ir 0,70588253, tātad ideāla. Tieši gurnu un vidukļa attiecība ir sievietes pievilcības noslēpums — jo zemāks cipars, jo perfektāka figūra. Lai aprēķinātu attiecību, vidukļa tievākās vietas apkārtmērs jādala ar gurnu platākās vietas apkārtmēru. Ideālais skaitlis ir 0,7.

27 gadus vecās Kellijas Brūkas kailfoto no kinofilmām "Three" un "Romy and Michele: In the Beginning" izraisīja sajūsmas vilni aptaujā, kurā piedalījās vairāk nekā 5000 laikraksta "The Sun" lasītāju. Aktrise uzvarēja savas perfektās figūras un lieliskās krūšu formas dēļ.

Meksikāņu skaistule Selma Haijeka ieņēma otro vietu, savukārt amerikāņu kinozvaigzne Demija Mūra ierindojās godpilnajā trešajā pozīcijā. Toma Krūza jaunā sieva Keitija Holmsa ir ceturtā, bet kā piekto skaistāko krūšu īpašnieci lasītāji atzinuši Džeimsa Bonda jaunāko draudzeni Evu Grīnu.

Skaistāko krūšu TOP 5

1. vieta. Kellija Brūka

2. vieta. Selma Haijeka
3. vieta. Demija Mūra
4. vieta. Keitija Holmsa
5. vieta. Eva Grīna

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu