Igaunijas valsts lēdiju svētku stils: atturīgi elegants un krāšņi avangardisks

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://limon.postimees.ee

Igaunija trešdien svinēja valsts svētkus - neatkarības pasludināšanas 98. gadadienu, kuru apmeklēja valsts svarīgākās personas. Svētki neiztika bez elegances un šika, tāpēc noteikti vērts aplūkot lēdiju svētku stilu, kas svārstījās starp izsmalcinātu eleganci, avangardu un pat tautiskumu.

Svinību dienā dāmas ar saviem pavadoņiem ieradās valsts svinībās, tērpušās ļoti dažādās kleitās. Pirmā lēdija bija tērpusies baltā vakarkleitā, kuras eleganci izcēla gara pērļu virtene. Ieva Ilvesa izskatījās ļoti sievišķīgi un romantiski.

Citas dāmas bija izvēlējušās klasiska piegriezuma vakarkleitas, darinātas no spīdīga vai izšuvumiem bagāta auduma. Vairākas kleitas varētu nosaukt arī par īpaši avangardiskām, kuru krāsa vai piegriezums varbūt mazāk piedien valsts svētku sarkanajam paklājam.

Igaunijas sabiedrības dāmas pasākumā lepni bija apvilkušas arī tautastērpus, kas līdzās vakartērpu šikam izskatījās interesanti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu