Auto ziņas testē jauno Sharan (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Grūti spriest, no kā cēlies Volkswagen koncerna minivena Sharan nosaukums, bet ir pamatotas aizdomas, ka tā sakne varētu būt angļu vārds share jeb dalīšanās.

Pirmais Sharan modelis iznāca pirms 15 gadiem, pēc tam tas tika vairākas reizes modernizēts, bet nu izlaists pilnīgi jaunā, bet labi atpazīstamā izskatā. Kā jau šādam auto pienākas, galvenā un svarīgākā īpašība ir ietilpība un pasažieru ērtības.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo Sharan, jaunais modelis ir par veseliem 22 centimetriem garāks un to var pasūtīt trīs dažādās versijās - ar piecām, sešām (šajā gadījumā otrā sēdekļu rindā ir divi ērti sēdekļi) vai septiņām sēdvietām, turklāt pat šajā versijā bagāžnieks ir apaļi 300 litri. Ja visus sēdekļus nolaiž un izveido līdzenu grīdu, tad bagāžnieka tilpums būs gandrīz divarpus kubikmetri.

Foto: Volkswagen

Neatkarīgi no tā, cik sēdvietu ir mašīnā, piekļūt tām būs ļoti viegli, jo pirmo reizi Sharan ir bīdāmas sānu durvis, kas dārgākajās modeļa versijās ir ar elektropiedziņu un īpaši gudriem sensoriem, kas durvis atturēs no aizvēršanās kaut mazākā šķēršļa gadījumā.

Agrāk Sharan dubultnieks tirgū bija Ford Galaxy, taču nu Sharan ir mazliet sportiskāks un vairāk līdzinās modelim Ford S-Max, tiesa gan, vietas un arī ekstru volfsburgiešu automobilī būs krietni vairāk.

Lai uzzinātu vairāk par jauno Volswagen Sharan, skaties VIDEO.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu