Sievietes iekāro vampīrus (45)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vampīru sāgas "Twilight" ("Krēsa") zvaigzne Roberts Petinsons nokļuvis sieviešu žurnāla "Glamour" seksīgāko vīriešu topa pirmajā vietā, vēsta "Lenta.ru".

Lasītāju balsojumā otrais seksīgākais pēc 24 gadus vecā aktiera atzīts viņa ekrāna partneris - 18 gadus vecais Teilors Lotners, kas tīņu iemīļotajās filmās spēlē vilkati Džeikobu Bleku. Savukārt trešajā vietā ierindojies amerikāņu modelis un aktieris Ians Somerholders, kas spēlē ne mazāk populārajā televīzijas seriālā "The Vampire Diaries", kas augusta sākumā notikušajā "Teen Choice Awards" apbalvošanas ceremonijā saņēma astoņas balvas.

Arī ceturto vietu ieņēmis "vampīrs" - austrāliešu aktieris Ksavjers Semjuels, kas "Krēslas" franšīzes trešajā filmā "The Twilight Saga: Eclipse" ("Aptumsums") spēlē Railiju Baiersu. Galu galā piecinieku noslēdz Kelans Latss, kas vampīru sāgā atveido galvenā varoņa Evarda Kalena pusbrāli Emetu.

Desmitniekā iekļuvis arī 16 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, 40 gadus vecais skotu aktieris Džeralds Batlers un amerikāņu aktieris Šenings Tatums. Džonijs Deps, kas pērn ieņēma otro vietu, šogad noslīdējis uz sesto.

Savas pozīcijas zaudējuši arī citi atzīti "seksa simboli" - piemēram, Deivids Bekhems no ceturtās vietas noslīdējis uz 21., bet Breds Pits - no piektās uz 33. Savas pozīcijas zaudējis arī Džordžs Klūnijs - no septītās vietas viņš sāpīgi piezemējies 35.

Pilnajā sarakstā iekļauti 50 vīrieši.

Desmit 2010.gada seksīgāko vīriešu tops:

1. Roberts Petinsons;

2. Teilors Lotners;

3. Ians Somerholders;

4. Ksavjers Semjuels;

5. Kelans Latss;

6. Džonijs Deps;

7. Džastins Bībers;

8. Džerards Batlers;

9. Kristensens Haidens;

10. Šenings Tatums.

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu