Cat S60 - pasaulē pirmais viedtālrunis ar iebūvētu termokameru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cat phones Mobile World Congress 2016 Barselonā demonstrēs savu jauno flagmani – CAT S60 – pasaulē pirmo viedtālruni ar iebūvētu termokameru un viedtālruni ar pasaulē augstāko ūdensizturību.

Cat S60 ir iebūvēta pasaules līdera siltuma attēlveides tehnoloģijās - FLIR - termokamera, kas ļaus Cat tālruņu lietotājiem pirmajiem pasaulē izmantot savas ierīces, lai atklātu, piemēram, siltuma zudumus ap logiem un durvīm, lai fiksētu mitrumu un nepietiekamu izolāciju, identificētu elektroierīču un shēmu pārkaršanu un redzētu pilnīgā tumsā.

Siltuma kamera vizualizē siltumu, kas ir neredzams ar neapbruņotu aci, uzsverot temperatūras kontrastus. Tā var uztvert siltumu un izmērīt virsmas temperatūru 15 līdz 30 metru attālumā un darbojas arī caur, piemēram, dūmiem, pieļaujot visdažādākās izmantošanas iespējas būvniekiem, komunālo pakalpojumu darbiniekiem, āra sporta entuziastiem un avārijas dienestu darbiniekiem.

Cat S60 ir arī ūdensizturīgs vienu stundu līdz pat 5 metru dziļumam. To var izmantot kā zemūdens kameru, kas paplašina mobilo tehnoloģiju izmantošanas iespējas un robežas.

«Lai izceltos šodienas viedtālruņu tirgū, ir nepieciešama patiesa inovācija, un mēs esam lepni sadarboties ar FLIR, lai paziņotu par pasaulē pirmo šādu produktu,» sacīja Caterpillar mobilo ierīču ražotāja Bullitt Group vadītājs Pīters Stefens. «Cat S60 ir sasniegums viedtālruņu jomā. Mēs priecājamies, ka turpmāk Cat lietotāji ikdienā varēs izmantot siltuma noteikšanas tehnoloģiju neskaitāmās situācijās.»

Cat S60 ir arī pasaules līmeņa izturības viedtālrunis. Tas pārsniedz militāro specifikāciju, ir konstruēts, lai izturētu kritienu uz betona no 1,8 metru augstuma, tas ir putekļus necaurlaidīgs, kā arī ūdensizturīgs. Tā īpaši spilgto ekrānu var saskatīt spilgtā saules gaismā un skārienekrānu var kontrolēt ar mitriem pirkstiem vai cimdiem. Ekrāna aizsardzību nodrošina jaunākais Corning Gorilla Glass 4.

Cat S60 parametri:

  • Rūdīts Die Cast korpuss
  • Kritiena izturīgs līdz 1,8 m, MIL Spec 810G
  • Īpaši spilgts ekrāns (540 nitu), Gorilla Glass 4
  • 4.7 collu HD kapacitatīvais daudzskārienu ekrāns, kas darbojas ar mitriem pirkstiem un cimdiem
  • Optimizēta akumulatora darbība (3800mAh)
  • Augstas kvalitātes audio (> 105dB)
  • 13 MP galvenā kamera, kas darbojas zem ūdens, ar duālo zibspuldzi, 5MP priekšējā kamera
  • 4G LTE
  • Snapdragon 617 astoņkodolu procesors
  • 32GB ROM, 3GB RAM
  • Android Marshmallow
  • FLIR siltuma kameras lietotne ar MSX tehnoloģiju; fotoattēlu, panorāmas attēlu un video uzņemšana; maināmas siltuma paletes; temperatūras punkta mērītājs; minimālās, maksimālās un vidējās temperatūras dati

Cat S60 tiks prezentēts Mobile World Congress, kas no 22.- 28.februārim notiks Barcelonā. Tālrunis būs nopērkams par € 649.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu