Nepatīkams pārsteigums Rīgas centrā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Vai uzņēmumam, kurš nomā zemi Rīgas centrā un ierīkojis tajā maksas autostāvvietu, būtu jāsalabo tajā esošā bedre? Komentējot TVNET lasītāja iesūtītās fotogrāfijas, Rīgas domē norāda, ka saskaņā ar normatīvajiem aktiem nomniekam, nevis pašvaldībai būtu jāsalabo šī bedre.

Pamatīga bedre autostāvvietā

Portāla TVNET lasītājs Kārlis atsūtījis fotogrāfijas, kurās redzama autostāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā starp veikaliem «Rimi» un «Maxima».

Lasītājs novērojis, ka pie šīs stāvvietas iebraukšanas ir pamatīga bedre.

«Man šķiet, ka ir netaisnīgi prasīt naudu par šādu autostāvvietu, ja tajā ir tik liela un dziļa bedre. Dzīvoju šajā apkārtnē diezgan ilgi un zinu, ka bedre šajā vietā ir jau ilgāku laiku.

Tiem, kas nedzīvo šajā rajonā, var būt nepatīkams pārsteigums, ka bedres dēļ maksas autostāvvietā ir grūti iebraukt, bet naudu par atrašanos tajā gan paprasa."

Manuprāt, būtu tikai loģiski, ja pirms naudas iekasēšanas uzņēmums salabotu bedres, lai stāvvietā var normāli iebraukt.

Lasītāja atsūtītajā foto, kurā redzami teritorijas lietošanas noteikumi, rakstīts, ka stāvvietu apkalpo SIA «EuroParking».

Foto: TVNET lasītājs

Bedre jāsalabo uzņēmumam

Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretāre Ilze Dimante TVNET pavēstīja, ka Rīgas domes speciālisti uz vietas apsekoja šo Valdemāra ielas stāvvietu un secināja, ka

teritorija, kurā atrodas fotogrāfijās fiksētā bedre, iznomāta uzņēmējam.

Kā to paredz normatīvie akti, visas nepilnības teritorijā jānovērš nomniekam.

«Uzskatām, ka klientu drošībai un ērtu pārvietošanās apstākļu nodrošināšanai nomniekam būtu jāsalabo šī bedre,» pašvaldības pārstāve pauda viedokli.

Ja arī Tu pamani bedres, kas traucē ikdienas pārvietošanos, fotografē, filmē un sūti uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv!

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu