Opel paziņo par revolucionāro Ampera-e 100% elektroauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

Turpinot periodam no 2016. gada līdz 2020. gadam plānoto modeļu ofensīvu (kopumā paredzēts izlaist 29 jaunus auto), Opel nākamgad sāks ražot 100% elektroauto Ampera-e.

Opel apgalvo, ka tā jaunajam piecu durvju, piecu sēdvietu automobilim būs ne tikai lielāka veicamā distance pēc pilnas uzlādes kā lielākajai daļai elektroauto, bet arī pieejama cena. Balstoties uz elektrifikācijas pieredzi, kas tika iegūta ar oriģinālo 2011.gada Ampera, jaunā Ampera-e apvieno inovatīvu elektro mobilitāti ar augstākā līmeņa savienojamību un aizraujošu braukšanas dinamiku.

«GM un Opel vienmēr bijuši pārliecināti, ka elektroauto spēlēs nozīmīgu lomu nākotnes mobilitātē. Ampera-e revolucionārā tehnoloģija ir zīmīgs solis, lai realizētu šo vīziju. Mūsu jaunais 100% elektroauto ir vēl viens solis Opel virzībā padarīt inovatīvas tehnoloģijas pieejamas plašākai publikai,» stāsta GM valdes priekšsēdētāja un izpilddirektore Marija Barra (Mary Barra).

Foto: Opel

Tādas tendences kā urbanizācija un vides aizsardzība arī prasa jauna veida mobilitātes un alternatīvu dzinēju sistēmas. «Elektriskajiem automobiļiem ir potenciāls sniegt būtisku ieguldījumu klimata aizsardzībā un emisiju samazināšanā,» saka Opel grupas izpilddirektors Karls Tomass Noimans (Karl Thomas Neumann). «Jaunais Opel Ampera-e, pārvarot augstas cenas un īsas distances veikšanas šķēršļus, pavērs ceļu elektriskajai mobilitātei.»

Kompaktā Ampera-e tiek darbināta ar plakanu akumulatoru bloku zem salona grīdas. Efektīvais akumulatoru izvietojums arī sniedz plašu salonu, nodrošinot komfortablu sēdēšanu pieciem pasažieriem un konkurētspējīgu bagāžas nodalījuma tilpumu.

Ampera-e arī tiks piedāvāta ar personīgo savienojamības un pakalpojumu asistentu Opel OnStar, kā arī savienojamības un informācijas un izklaides tehnoloģijām, kas savienos viedtālruņus un citas ierīces ar automobili.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu