Jurģis Liepnieks: «Būs sievietes, kurās Tu pamanīsi tikai krūtis...»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mārtiņš Freimanis teicis: «Visvieglāk jau ir iegūt. Visgrūtāk – iemācīties piederēt.» Kā ne tikai spēt atrast otru pusīti, bet izveidot patiesas, ilgstošas attiecības, par to šīsdienas 360TV veidotajā «Viņas domnīcā».

Studijā 360TV domnīcas vadītājas Grētas Gorjučko gaidāmie viesi ir publicists Jurģis Liepnieks, psihoterapeite Aija Juhna un žurnāliste Evija Krūmiņa.

TVnet lasītājiem iespējams ieklausīties Jurģa Liepnieka viedoklī par to, ko pirmo pamana sievietē, uzreiz godīgi atzīstot, ka šis ir ļoti muļķīgs jautājums.

Jurģis arī runās par to, ko cilvēki mūsdienās meklē attiecībās, un par ilūzijām par pārcilvēkiem, ko iedomājušies atrast.

Sarunas laikā būs iespējams uzzināt par Evijas Krūmiņas veikto eksperimentu, izmantojot pasaulē pašlaik tik populāro iepazīšanās aplikāciju «Tinder». Kā atzīst Jurģis Liepnieks, šī aplikācija noreducēta līdz ļoti lielai vienkāršībai jeb «Jā? Nē? Aiziet!».

Iegriezies 360TV un skaties «Viņas domnīcu» katru ceturtdienu plkst. 21.00!

Citāti no šāvakara «Viņas domnīcas»

Jurģis: Mēs visu laiku meklējam pārcilvēku!

Jurģis: Kultūra un kulturālie kodi radījuši ilūziju, ka mums būtu jāatrod ideālie pārcilvēki.

Jurģis: Mēs gaidām neiespējamo misiju.

Jurģis: To pārcilvēku jau nav. Ja viņi ir, tad ļoti maz un, kā likums, precējušies savā starpā.

Jurģis, atbildot, ko pirmo pamana sievietē: Tas atkarīgs arī no sievietes. Būs sievietes, kurās Tu pamanīsi tikai krūtis. Un nekad vispār neko citu viņā neredzēsi.

Grēta: Es ļoti reti valkāju dekoltē. Bet, tiklīdz esmu to uzvilkusi, varu izskatīties pārējā skatā pilnīgi galīgi traki, bet tomēr man vienmēr pasaka: «Oi! Tu šodien izskaties tik labi!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu