Vaišļam saziedoto naudu novirzīs smagi slimu bērnu ārstēšanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrības saziedotie līdzekļi, kurus neizdevās izmantot ceļotāja un radošās personības Jāņa Vaišļas dzīvības glābšanai, ar labdarības organizācijas «Ziedot.lv» starpniecību tiks novirzīti smagi slimu bērnu ārstēšanai un īpaša kabineta iekārtošanai jaunizveidotajā bērnu rehabilitācijas centrā «Poga».

Tas teikts šodien laikrakstā «Diena» publicētā Vaišļas tuvinieku pateicībā visiem, kuri ziedoja līdzekļus viņa ārstēšanai un bija kopā grūtajā brīdī.

«Līdzekļi, kas netika izmantoti Jāņa ārstniecībai, tiks ziedoti labdarības organizācijai «Ziedot.lv» - palīdzībai smagi slimiem bērniem un jauniešiem - zālēm, operācijai un īpaša rehabilitācijas kabineta iekārtošanai centrā «Poga»,» teikts laikrakstā publicētajā pateicībā.

Kā ziņots, pagājušā gada nogalē sabiedrība tika aicināta ziedot līdzekļus Vaišļas steidzamai ārstēšanai, jo viņam bija atklāta reta un dzīvībai bīstama slimība, kuras dēļ vajadzēja transplantēt sirdi.

Lai Vaišļu uzņemtu rindā uz transplantāciju kādā no Eiropas klīnikām, bija nepieciešami 120 000 eiro, kurus Latvijas sabiedrība viņam īsā laikā saziedoja.

Tomēr Vaišļas slimība strauji progresēja, un šā gada 9.janvārī Vācijas klīnikā viņš nomira.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu