Sieviete Itālijā izsauc glābējus, jo pazaudējusi «tikumības jostas» atslēgas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/greeblemonkey

Itālijā kāda pusmūža sieviete bija spiesta zvanīt glābšanas dienestiem, jo nejauši pazaudējusi «tikumības jostas» atslēgas. Sieviete šo Renesanses laikam raksturīgo atribūtu lietoja, lai novērstu sev iespēju stāties seksuālās attiecībās, raksta «Daily Mail».

Kad glābēji ieradušies uz izsaukumu, viņi sākotnēji pārpratuši, ka sieviete pazaudējusi savas mājas atslēgas un lūdz palīdzību iekļūt mājvietā. Tad sieviete pacēlusi džemperi un paskaidrojusi, ka pazaudētas nevis mājas, bet tikumības jostas atslēgas.

Ugunsdzēsēju brigāde tikumības jostu veiksmīgi pārgriezusi.

Glābēji pēcāk interesējušies, vai atribūtu sievieti kāds piespiedis valkāt, jo radušās aizdomas par iespējamu vardarbību ģimenē. Taču viņa atbildējusi noliedzoši. Tikumības jostu viņa esot valkājusi pēc pašas iniciatīvas, lai mazinātu iespēju neapdomīgi stāties seksuālās attiecībās.

Tikumības josta ir konstrukcija, kas sievietei liedz stāties seksuālās attiecībās mehāniskā veidā, proti, bloķējot piekļuvi dzimumorgāniem. Tās parasti gatavotas no metāla. Šādas jostas bija izplatītas Renesanses laikā, kad tās sievām ilgākas prombūtnes laikā lika valkāt laulātie draugi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu