Žurnālists Streips kopā ar «Rīga TV 24» strādā pie jauna projekta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Žurnālists Kārlis Streips kopā ar «Rīga TV 24» patlaban strādā pie jauna projekta, stāsta «Rīga TV 24» direktors Klāvs Kalniņš. Viņš norāda, ka jaunais projekts varētu būt satīrisks šovs par aktuālo, kas būtu paredzēts jauniešu auditorijai.

Streips apstiprināja, ka pēc darba attiecību pārtraukšanas ar Latvijas Televīziju viņš ir sācis sadarbību ar «Rīga TV 24», kā arī to, ka patlaban tiek strādāts pie jauna projekta. Taču sīkāk jauno projektu viņš atteicās komentēt.

Patlaban Streips vada «Rīga TV 24» raidījumu «Preses klubs», kura līdzšinējais vadītājs Aivis Ceriņš patlaban esot saslimis. Jaunais «Rīga TV 24» projekts varētu būt pieejams skatītājiem februāra otrā pusē, atzīmē Kalniņš.

Līdz šim Streips ir vadījis raidījumus Latvijas Televīzijā un Latvijas Radio, kā arī turpina darboties Latvijas sabiedriskajā mediju portāla '«lsm.lv» satura veidošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu