Labdarības maratona «Dod pieci!» laikā saziedoti 135 546 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas radio/Oskars Upenieks

Radio «Pieci.lv» labdarības maratonā «Dod pieci!» saziedoti 135 546,71 eiro, kas ir divtik vairāk nekā pērn, šovakar akcijas noslēgumā paziņoja tās rīkotāji.

Savāktie līdzekļi tiks izmantoti speciālā asistenta nodrošināšanai ģimenēm, kuras audzina bērnu ar īpašām vajadzībām.

«Mēs tiešām dzīvojam labā, sirsnīgā sabiedrībā, mūsu Latvijā,» akcijas noslēgumā sacīja organizācijas «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimanta, piebilstot, ka šī summa ļaus nākamgad nodrošināt palīdzību vismaz 54 ģimenēm.

Labdarības maratons sākās 16.decembrī un noslēdzās šodien plkst.22. Tā laikā radio «Pieci.lv» izveidotā stikla studijā pie tirdzniecības centra «Origo» dienu un nakti dzīvoja un strādāja dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Kaspars Mauriņš.

Vietnē «www.pieci.lv» ziedojot piecus eiro, ikviens varēja izvēlēties dziesmu, ko radio dīdžeji maratona laikā atskaņoja «pieci.lv» ēterā. Ziedot varēja arī, zvanot pa ziedojumu tālruni vai aiznesot ziedojumu uz stikla studiju Stacijas laukumā.

Maratona organizatori norāda, ka pasūtīto dziesmu daudzums šogad divreiz pārsniedz pērn saņemto, un rīkotāji uzsver, ka ikviena no dziesmām tiks atskaņota «Pieci.lv» ēterā - arī pēc maratona beigām.

Šāds labdarības maratons norisinās jau otro gadu. Aizvadītajā gadā akcijā 144 stundu laikā tika saziedoti 64 550 eiro, kas tika veltīti Ziemassvētku dāvanu iegādei Latvijas nabadzīgajiem un vientuļajiem pensionāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu