Satiec Merilinu Monro!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Decembrī gaidāmo svētku laikā televīzijas «STV Pirmā!» skatītājām būs iespēja tikties ar Merilinu Monro. Skatieties «Dīva. Merilinas Monro slepenā dzīve» 23. un 30. decembrī plkst. 22.00 «STV Pirmā!».

Gaidāmais decembra svētku laiks dāmām pavadāms tikpat šarmantu, īpašu un iedvesmojošu sieviešu sabiedrībā, kādas ir pašas «STV Pirmā!» skatītājas. Tādēļ tiek piedāvāta biogrāfiskā filma par šarmanto aktrisi Odriju Hepbērnu un divas īsfilmas par mūžam smaidīgi koķeto Merilinu Monro. Tām, kuras svētku laikā vēlas ieklausīties liegi maigās un īpašās skaņās, būs iespēja vēlreiz noskatīties un izbaudīt fonda «Viegli» koncertu.

Koķetā Merilina!

Iedvesmojoša, pārsteidzoša, neparasta un valdzinoši koķeta - kura gan negribētu par tādu kļūt?! Merilina Monro tāda bija, un par to maksāja augstu cenu. Divas īsfilmas «Dīva. Merilinas Monro slepenā dzīve» ļaus ielūkoties viņas ģimenes dzīvē, uzzināt par viņas attiecībām ar māti, kaislībām un attiecību līkločiem ar vīriešiem un kā viņai izdevās noslēpt savus intīmākos noslēpumus un piedzīvojumus no preses un ziņkārīgās pasaules.

«Dīva. Merilinas Monro slepenā dzīve» 23. un 30. decembrī plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu