Auto gaisa atsvaidzinātāji – kuru izvēlēties? (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Automašīnas salons – cik kopts un uzturēts tas ir – var daudz pavēstīt par spēkrata saimnieku. Par vienu no neiztrūkstošiem interjera elementiem daudzās mūsdienu automašīnās kļuvis arī gaisa atsvaidzinātājs. To klāsts ir kļuvis tik plašs, ka autovadītājam tajā ir viegli apjukt, izvēloties sev piemērotāko gaisa atsvaidzinātāju, jo nu jāizšķiras ne tikai starp smaržu, bet arī formātu. Piedāvājam pasaulē populārākā auto gaisa atsvaidzinātāja Wunderbaum 3 dažādu produktu salīdzinājumu.

Klasiskās «eglītes»

Populārākais auto gaisa atsvaidzinātājs, kas līdz ar pirmajiem soļiem Latvijas tirgū iekaroja gandrīz ikviena auto vadītāja sirdi, protams, ir Wunderbaum eglītes. Vēsturiski cēlušās ASV 20.gadsimta 50. gados, kad kāds piena automašīnas vadītājs, vēlēdamies apkarot nepatīkamo aromātu auto salonā, patentēja pirmo eglīti – gaisa atsvaidzinātāju. Iemesls tam, ka gaisa atsvaidzinātājs ir egles formā, ir gaužām vienkāršs – tas simbolizē svaigu gaisu. Mūsdienās Eiropā (un Latvijā) pieejamās eglītes tiek ražotas Šveicē un pieejamas vairāku desmitu aromātu klāstā. Kā jebkuram populāram produktam, arī Wunderbaum auto gaisa atsvaidzinātājiem ir pakaļdarinājumi. Tos ir viegli sajaukt ar oriģinālo produktu, tomēr Wunderbaum eglītes izceļas ar aromātu, kas ilgst līdz 8 nedēļām. Pašlaik Latvijā pieejami 18 oriģinālie Wunderbaum auto gaisa atsvaidzinātāju aromāti, populārākie no tiem: Vanilla (īpaši iecienīts vīriešu – autovadītāju vidū), New Car un Black Classic.

Foto: Publicitātes foto

Odekolons automobilim

Pirms vairākiem gadiem Latvijas tirgū parādījās alternatīva Wunderbaum eglītēm – šķidrie gaisa atsvaidzinātāji. Tie izcēlās ne tikai ar estētisku vizuālo noformējumu, bet arī parocīgo lietojumu, jo cauri korķim izvērtā aukla kalpo par sava veida «dakti» un nodrošina efektīvu un vienmērīgu smaržas izplatīšanos 7 nedēļu garumā. Šie divi uzskaitītie iemesli ir galvenie, kāpēc daļa autovadītāju nu eglīšu vietā izvēlas kādu no 6 kvalitatīviem, mūsdienīgiem šķidro Wunderbaum gaisa atsvaidzinātāju aromātiem: Vanilla, Lemon, Forest Fruit, Sport, Apple, Tribal. Pirms neilga laika gan sausie, gan šķidrie Wunderbaum auto gaisa atsvaidzinātāji tika nodoti populārās autosportistes Karlīnes Štālas vērtējumam. Par savu favorītu Karlīne atzina šķidro gaisa atsvaidzinātāju ar vaniļas aromātu, jo arī ikdienā iecienījusi saldus aromātus: «Smaržas, ko lietoju ikdienā, parasti ir diezgan saldas, tāpēc likumsakarīgi arī savā automašīnā izvēlos saldu aromātu. Priekšroku gan dodu šķidrajiem auto gaisa atsvaidzinātājiem, jo pudelītes dizains mani uzrunā daudz vairāk nekā eglīte – tas ir estētiskāks, un nepieciešamības gadījumā to var arī ērti noņemt no spoguļa. Pats galvenais, lai manā automašīnā smarža nav uzbāzīga.»

Foto: Publicitātes foto

Slēptuvē aiz spoguļa

Aptuveni pirms gada Latvijas veikalu plauktos parādījās līdz šim vēl neredzēts auto gaisa atsvaidzinātājs – Wunderbaum Clip. No citiem tas atšķiras ne tikai ar neuzbāzīgo un vienmērīgo aromātu, bet arī inovatīvo dizainu – šo gaisa atsvaidzinātāju iespējams novietot ne tikai pie atpakaļskata spoguļa. Balstoties uz patērētāju aptauju, Wunderbaum nolēma ražot auto gaisa atsvaidzinātājus, kas būtu diskrēti, jo tieši vēlme tos noslēpt no citu acīm tiek minēta kā galvenais faktors, lai izvēlētos nelietot šos produktus. Wunderbaum klipsis ir lielisks risinājums šai problēmai – to iespējams novietot pie rokasbremzes, aizlikt aiz durvju rokturiem u.c. salona vietās. Pieejami 4 aromāti: Vanilla, Sport, Tribal un Tropic.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu