Saeimas deputāti spēlēs futbolu ar Muceniekos izmitinātajiem bēgļiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saeimas futbola komanda, kurā ietilpst parlamenta un Rīgas domes deputāti, 20.oktobrī vienosies draudzības futbola spēlē ar Muceniekos izvietotajiem patvēruma meklētājiem, informēja Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde.

Sabiedriskā labuma organizācija «Sportforall» aicinājusi vienoties draudzības futbola spēlē, kura norisināsies Ropažu novada Mucenieku futbola laukumā, Jaunceltnes ielā, plkst. 16.30.

Plānots, ka Saeimas futbola komandā spēlēs komandas kapteinis Vitālijs Orlovs, deputāti Ainars Latkovskis, Romāns Naudiņš, Rihards Eigims, Aldis Adamovičs, Mihails Zemļinskis, Artis Rasmanis, Rīgas domes deputāti Olafs Pulks, Igors Kuzmuks un citi Saeimas darbinieki.

Spēli tiesās Latvijas Futbola federācijas tiesneši.

Jau vairākus gadus UEFA oficiālie partneri «FareNetwork», kas apvieno visdažādākās sporta organizācijas Eiropā, organizē Futbola nedēļu, kuras laikā visā Eiropā norisinās pasākumi, kas aicina sabiedrību uz integrāciju, toleranci un vēršas pret ksenofobiju, rasismu un jebkādu diskrimināciju sportā.

Šogad īpaša vērība un uzmanība Futbola nedēļā tiks pievērsta bēgļu integrācijai sabiedrībā.

Atbalstu Latvijā iniciēt Futbola nedēļas aktivitātes guvusi UEFA «FareNetwork» dalīborganizācija «Sportforall», kas apvieno visdažādāko virzienu futbola biedrības, klubus, nacionālo minoritāšu biedrības, cilvēktiesību organizācijas un cīnās par demokrātisku futbolu.

Draudzības spēli atbalsta «Sportforall», Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, Latvijas Futbola federācija un Ropažu novada pašvaldība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu