Zolitūdē demolē Reģionu apvienības priekšvēlēšanu plakātus (30)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/@marisons

Rīgā, Zolitūdē nedēļas laikā divas reizes izdemolēti Latvijas Reģionu apvienības priekšvēlēšanu plakāti, informēja LRA valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars.

Pirmajā reizē - naktī no 15. uz 16.septembri plakāti nodedzināti, bet otrajā naktī no 21. uz 22.septembri sagriezti četri vides reklāmas plakāti ar LRA Saeimas deputātu kandidātu Mārtiņa Šica un Bondara foto.

Par abiem gadījumiem LRA pārstāvji vērsušies tiesībsargājošās iestādēs.

Foto: twitter.com/@marisons

Tiesa gan, atšķiras partijas pārstāvju uzskati par to, kāpēc šādi uzbrukumi plakātiem notikuši. Šics uzskata, ka šādai darbībai ir politisks raksturs. «Diez vai tie ir kādi puišeļi, kuri aiz gara laika šādi «izklaidējas«. Esmu daudz runājis tiešu valodu, gan Zolitūdes sakarā, gan sakarā ar problēmām Latvijas medicīnā. Te nu ir nelabvēļu sveiciens un zināmā mērā viņu attieksme pret patiesību,» tā Šics.

Savukārt Bondars atzina, ka notikušo nesaista ar politiku. «Skaidrs, ka notikušais ir huligāniski izlēcieni, kam ar politiku nav nekāda sakara,» teica Bondars.

12.Saeimas vēlēšanas notiks 4.oktobrī.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu