Honda parāda pirmos jaunā HR-V attēlus (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Honda Eiropas tirgum ir sagatavojusi sava mazākā krosovera/apvidnieka HR-V jauno paaudzi. Par to liecina oficiāls paziņojums un pirmie divi publiskajā telpā nopludinātie jaunā modeļa attēli.

Kompānija publiskojusi Eiropai paredzētā mazā apvidus automobiļa pirmos attēlus vēl pirms šīs automašīnas pasaules debijas izstādē Mondial de l’Automobile 2014, kas oktobra sākumā notiks Parīzē. HR-V modelis ir kompānijas Honda jaunais papildinājums Eiropas ātri augošajā mazo apvidus automobiļu segmentā.

Foto: Honda

Jaunajai HR-V ir unikāls ārējais dizains, kurā kupeju stila augšdaļas līnijas vizuāli savienotas ar virsbūves stabilo apakšējo daļu. Divu durvju automobiļiem raksturīgais elegantais izskats ir sasniegts, neapdraudot automašīnas salona praktiskumu.

Viena no HR-V īpatnībām ir vidū novietota degvielas tvertne, kas nodrošina vienu no plašākajiem saloniem šajā segmentā, turklāt pieļauj dažādas transformēšanas iespējas. Daudzpusību iemieso Honda Magic Seats sēdekļi, nodrošinot ļoti dažādas sēdvietu konfigurāciju iespējas, tai skaitā iespēju pilnībā nolaist aizmugures sēdekļus papildu kravas telpas iegūšanai.

Papildu informācija par jauno Eiropai paredzēto HR-V modeli tiks sniegta kompānijas Honda preses konferencē Parīzes auto šova norises laikā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu