Jaguar Land Rover atklāj savus Džeimsa Bonda filmas auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 26.oktobrī uz kino ekrāniem nonāks kārtējā filma par britu slepeno aģentu 007 - Džeimsu Bondu.

Kur Džeimss Bonds, tur nepatikšanas, skaistas sievietes un automašīnas. Aģenta darba auto Aston Martin DB10 pasaules pirmizrādi piedzīvoja jau aprīlī. Tagad arī cits britu autobūves uzņēmums - Jaguar Land Rover - parādījis savus filmas varoņu vajadzībām sagatavotos braucamos, kas būs konceptuālā supermašīna Jaguar C-X75 un divi apvidnieki - pamatīgi modificēts klasiskais Land Rover Defender un visu laiku jaudīgākais un ātrākais Land Rover izstrādājums - Range Rover Sport SVR. Visus auto filmēšanas laukumam sagatavojuši Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) speciālisti.

Džeimsa Bonda Aston Martin DB10 tika prezentēts jau šā gada aprīlī. DB10 nav jauns sērijveida auto, bet gan speciāli aģentam 007 radīts spēkrats, kura tapšanā rokas un prātus kopā salikuši britu kompānijas dizaineri un inženieri. Pie tam Aston Martin norāda, ka automobiļa tapšanā savas vīzijas raksturojis un konsultācijas sniedzis arī kinolentes režisors Sems Mendess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu