Brocēnu novadā helikopters meklē pazudušu cilvēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Brocēnu novadā šopēcpusdien bruņoto spēku helikopters iesaistīts pazudušas sirmgalves meklēšanā, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē.

Sirmgalve vakar bija devusies mežā, taču mājās nav atgriezusies. Meklēšana tika sākta jau vakar un šodien turpinās. Iesaistīts ne tikai helikopters, bet arī brīvprātīgie un kinologs.

Kā informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse, 1932.gadā dzimusī Lilija Šmite 6.septembrī pēc plkst.12 izgājusi no savas dzīvesvietas Brocēnos, Lielcieceres ielā, un līdz šim brīdim nav atgriezusies.

Sirmgalve sacījusi, ka dodas riekstot tuvējā mežā, taču norādītajā vietā, kas pārmeklēta vispirms, viņa nav atrasta. Kopš brīža, kad ziņots par sirmgalves pazušanu, apkārtnē notiek vērienīgi meklēšanas darbi, kas pagaidām nav bijuši sekmīgi. Netiek arī izslēgta iespēja, ka sirmgalve aizbraukusi uz kādu citu netālu apdzīvotu vietu.

Sievietes augums ir ap 175 centimetriem, viņai ir gari, sirmi mati, uz zoda dzimumzīme. Par apģērbu ziņu nav, taču sievietei kājās varētu būt zaļi zābaki.

Iedzīvotājiem, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par pazudušo personu, tiek lūgti zvanīt pa tālruni 63802302 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu