NA pagaidām nevirzīs jaunu kandidātu Straujumas parlamentārā sekretāra amatam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) pagaidām neplāno izvirzīt jaunu premjerministres parlamentāro sekretāru.

VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars sacīja, ka pagaidām par jaunu parlamentāro sekretāru netiek lemts, un šis jautājums būs atkarīgs no situācijas attīstības kopumā.

Arī Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) preses sekretāre Aiva Rozenberga aģentūrai LETA iepriekš sacīja, ka šis jautājums patlaban nav aktuāls un nav iekļauts dienaskārtībā.

Jūlija sākumā Straujuma parakstīja rīkojumu par parlamentārā sekretāra Riharda Kola (VL-TB/LNNK) atbrīvošanu no amata. Pēc tam VL-TB/LNNK tika piedāvāts izvirzīt jaunu kandidātu šim amatam.

Kols tika atlaists pēc tam, kad bija parakstījis ierosinājumu par Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu saistībā ar bēgļu jautājumu. Nacionālās apvienības deputāti pauda neizpratni par šādu lēmumu, kamēr valdības vadītāja norādīja uz koalīcijas līguma pārkāpšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu