Ātruma festivāla «Rallijs Kurzeme» organizētājs un Honda CR-V

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Šoreiz radījumā TAVS AUTO uz mūsu tradicionālās testa rubrikas «starta līnijas» liksim kādu mums visiem pazīstamu spēkratu. Honda CRV daudziem no mums komentārus neprasa - tas ir iecienīts gan mūsmājās, gan visā Eiropā. Šā gada sākumā autoveikalu plauktos nonāca uzlabotā CRV versija, kura no saviem priekštečiem atšķīrās ne tikai ar uzfrišinātu ārieni, bet arī būtiskiem tehnikas uzlabojumiem. Jauni dzinēji, vieglāka ātrumkārba, pārbūvēta piekare un stūres sistēma ir tikai daļa no uzlabojumu pakas.

Piemēram - kā jums patiktu CRV, kurš aprīkots ar 9 pakāpju automātisko ātrumkārbu? Tagad (pateicoties sadarbībai ar Fiat un Jeep) arī tāda ir pieejama Hondas tehniskajā arsenālā...

Un šodien to vērtēšanai nodosim cilvēkam, kuram nav svešs vārds ātrums. Uldis Hmieļevskis ir Ātruma festivāla «Rallijs Kurzeme» organizators, un šogad Liepājā gaidāmi īpaši ātruma svētki, jo «Rallijs Kurzeme» svin savu 50. jubileju!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu