Jaunā viļņa norises laikā noteikti satiksmes ierobežojumi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai nodrošinātu satiksmes drošību un transportlīdzekļu kustību jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» norises laikā, Jūrmalā Dzintaru koncertzāles apkārtnē noteiktas atsevišķas izmaiņas satiksmes organizācijā, TVNET informēja Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Aile.

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes izdoto rīkojumu, no 22.jūlija līdz 27.jūlijam no pulksten 16:00 līdz 23:00 pēc nepieciešamības tiks ierobežota vai slēgta visu veidu transportlīdzekļu kustība Turaidas ielas posmā no Lienes ielas līdz Jūras ielai, kā arī Dzintaru prospektā posmā no Madonas ielas līdz Turaidas ielai. Satiksmes ierobežojumu neattiecas uz operatīvo transportu, iedzīvotāju transportu un transportlīdzekļiem, kam izsniegtas pasākuma organizatoru izsniegtās atļaujas uz konkursa norises laiku.

Tāpat ierobežojumi skars autostāvvietu izmantošanu Jūras ielā posmā no Turaidas ielas līdz Konkordijas ielai - šajā posmā no 22.jūlija rīta līdz 27.jūlija vakaram autostāvvietu izmantošana būs iespējama tikai ar konkursa organizatoru izsniegtām atļaujām. Nepieciešamības gadījumā neatļautās vietās novietotos transportlīdzekļus Jūrmalas pilsētas Pašvaldības policija pārvietos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Jūrmalas pilsētas dome atvainojas par jūrmalniekiem un pilsētas viesiem sagādātajām neērtībām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu