Rikijs Mārtins tērpies latviešu zīmola kreklā (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Puertorikāņu popmūzikas karalis un aktieris Rikijs Mārtins (Ricky Martin) izvēlējies latviešu zīmola I’M Your Shirt kreklu šovā The Voice Australia 2014, kurā viņš ir viens no žūrijas locekļiem.

Muzikālā šova The Voice Australia 2014 kārtējā sērijā, kas tika publicēta svētdien 15.jūnijā varēja vērot puertorikāņu popmūzikas zvaigzni Rikiju Martinu latviešu modes mākslinieces Indras Miklāvas dizainētajā kreklā.

Šo kreklu viņam izvēlējies stilists Enrike Mendelezs

(Enrique Melendez), kurš jau iepriekš bija ievērojis zīmolu I’M Your Shirt un ietērpis tajā amerikāņu mūziķi un producentu Will.I.Am.

Dizainere Indra Miklāva: «Ar prieku vēroju latviešu zīmolu publisku parādīšanos saistībā ar pasaules mēroga slavenībām. Tas nav nekāds noslēpums, ka slavenību mārketings strādā zīmola labā, bet vislielākais prieks man ir par to, ka slavenības pašas izvēlas mūsu kreklus, nevis mēs pūlamies tos viņiem uzvilkt.»

Enrique Martin Morales, plašāk pazīstams kā Rikijs Mārtins (Ricky Martin) ir puertorikāņu popmūzikas zvaigzne, aktieris un mūzikas autors. Mūziķa karjeru uzsācis 20 gadu vecumā, bet slavas spici sasniedzis 1999.gadā, kad ar hītu «Livin' la Vida Loca» aizācis latīnamerikāņu popmūzikas slavas gājienu. Viņa kontā ir 6 Grammy mūzikas balvas, 8 Pasaules Mūzikas balvas (World Music Awards), 10 Billboard mūzikas balvas, 8 MTV Mūzikas Video balvas un daudz citu sasniegumu.

Kreklu un blūžu zīmols I’M Your Shirt tika prezentēts 2012.gada 9.novembrī. Zīmolam ir savs kreklu un blūžu konstruktors interneta vietnē www.imyourshirt.com, taču gan savā mājas lapā un citos interneta veikalos, gan Latvijas modes dizaina veikalos var iegādāties arī gatavus, jau dizaineres sakomplektētus kreklu modeļus. Projektu atbalsta Creative Andrejsala un LIAA.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu