Gandrīz trīs ceturtdaļas iedzīvotāju apmierinātas ar kultūras pasākumiem Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Gandrīz trīs ceturtdaļas jeb 71% Latvijas iedzīvotāju ir apmierināti ar Latvijā pieejamiem kultūras pasākumiem, savukārt 8% ir neapmierināti, liecina jaunākā «DNB Latvijas barometra» pētījuma rezultāti. Vaicāti, cik apmierināti iedzīvotāji ir ar Latvijā pieejamiem kultūras pasākumiem, 22% atzina, ka ir ar tiem pilnīgi apmierināti, bet 49% ir drīzāk apmierināti.

Piektā daļa jeb 21% aptaujāto nespēja formulēt savu viedokli, cik apmierināti viņi ir ar kultūras pasākumiem Latvijā.

«DNB Latvijas barometrs» ir ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

Jaunākās aptaujas dati iegūti pētījumu centra SKDS Latvijas pastāvīgo iedzīvotāju aptaujā laikā no 8.maija līdz 21.maijam. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīves vietās, tika aptaujāts 1001 respondents vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu