Jau trešo gadu tiek meklēts seksīgākais dibens! (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājas pludmales bārs «Red Sun Buffet» aicina visas skaistās un par sevi pārliecinātās sievietes piedalīties konkursā «Seksīgākais dibens 2014». Konkursam var pieteikties meitenes, kuras līdz 2014.gada 21.aprīlim sasniegušas 18 gadu vecumu.

«Šogad konkurss norisināsies jau trešo gadu, un iepriekšējās divās sezonās tas izpelnījās ļoti lielu dalībnieku un līdzjutēju atsaucību. Latvijā ir daudz skaistu un drosmīgu sieviešu, kuras uztur sevi formā, rūpējas par savu izskatu un ar savu piemēru motivē citas rīkoties tieši tāpat. Šis konkurss ir pierādījums, ka skaistas sievietes nav tikai uz žurnālu vākiem, bet gan atrodas mums tepat līdzās, vien ikdienas steigā varbūt reizēm paliek nepamanītas un pienācīgi nenovērtētas,» stāsta viens no konkursa iniciatoriem Mareks Alberts.

Konkursam var pieteikties meitenes, kuras līdz 2014.gada 21.aprīlim sasniegušas 18 gadu vecumu. Lai pieteiktu savu dalību, līdz 2014. gada 20.jūnijam uz e-pastu redsunbuffet@hotmail.lv jānosūta divas pēdējā pusgada laikā tapušas fotogrāfijas, kur vismaz vienā no tām dalībniece redzama peldkostīmā vai apakšveļā un vienā no fotogrāfijām - pilnā augumā.

Jāaizpilda arī pieteikuma anketa, kas atrodama vietnē http://failiem.lv/u/ktdjnkg.

Titula «Seksīgākais dibens 2014» ieguvēja balvā iegūs tūrisma aģentūras «Ap Sauli» apmaksātu ceļojumu divām personām, kā arī apmaksātu fotosesiju un fotogrāfiju publikācijas žurnālā FHM. Savukārt balvas no konkursa atbalstītājiem saņems visas finālistes.

Pirmo reizi Latvijas seksīgākā dibena īpašniece tika noskaidrota 2012.gada vasarā, kad ar vislielāko interneta balsu skaitu un augstāko žūrijas vērtējumu piecu finālistu konkurencē pirmajā vietā ierindojās rīdziniece Līva Bērziņa. Pērn konkursā uzvarēja ventspilniece Linda Stebule.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu